Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Konfederasyon Kupası maçları ne zaman, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        FIFA tarafından organize edilen FIFA Konfederasyonlar Kupası heyecanı başlıyor. İlk olarak 1992 yılında yapılan Kupa'nın ne zaman başlayacağı futbolseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2017 FIFA Konfederasyon Kupası maçları ne zaman, hangi kanalda? İşte merak edilenler...

        FIFA KONFEDERASYON KUPASI MAÇLARI NE ZAMAN, HANGİ KANALDA?

        Futbolda gözler FIFA Konfederasyon Kupası'na çevrildi. Kıtaların şampiyonları Rusya'da buluşacak. Turnuvanın açılış maçında ev sahibi Rusya, Okyanusya şampiyonu Yeni Zelanda ile karşılaşacak. Rusya - Yeni Zelanda maçı 17 Haziran Cumartesi (bugün) akşamı saat 18.00'de TRT Spor kanalından canlı yayınlanacak.

        Rusya'nın başkenti Moskova'nın yanı sıra Saint Petersburg, Kazan ve Soçi'de düzenlenecek 2017 FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda gruplar şu şekilde:

        A Grubu: Rusya, Yeni Zelanda, Portekiz, Meksika

        B Grubu: Şili, Avustralya, Almanya, Kamerun

        REKLAM

        TANIDIK İSİMLER BOY GÖSTERECEK

        Konfederasyonlar Kupası'nda Spor Toto Süper Lig'den tanıdık üç isim boy gösterecek. Portekiz'in kadrosunda Beşiktaşlı yıldız Ricardo Quaresma yer alacakken, Bursasporlu Aziz Behich ise Avustralya forması ile mücadele edecek. Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Vincent Aboubakar ise Kamerun'un kadrosunda yer alacak.

        Liverpool forması giyen Emre Can ile Hoffenheim'da görev alan Kerem Demirbay son Dünya Şampiyonu Almanya'nın kadrosunda bulunuyor. Özellikle Türkiye Milli Takımı'nda forma giyeceği açıklanan fakat son anda Alman Milli Takımı'nı seçen Kerem Demirbay'ın performansı merak konusu.

        Şampiyonada gruplarını ilk 2 sırada bitiren ekipler, çapraz eşleşmeyle yarı finalde karşılaşacak. Final mücadelesi ise 2 Temmuz'da Saint Petersburg kentiyle aynı adı taşıyan statta oynanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ