Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Nabil Dirar: "Fenerbahçe'yi seçme nedenim İstanbul'daki maç" - Fenerbahçe Haberleri

        Tecrübeli yıldız İstanbul’a gelip sağlık kontrolünden geçtikten sonra Fenerbahçe Televizyonu’nun sorularını yanıtladı.

        Gazete Habertürk'te yer alan habere göre; 3+1 yıllık sözleşmeye imza atan Faslı oyuncu özellikle Monaco formasıyla Fenerbahçe’ye karşı oynadığı maçlarda çok etkilendiğini söyledi.

        Dirar, “Fenerbahçe gibi büyük bir kulüpte oynama şansı yakaladığım için gururluyum. Stat ve tesisler çok güzel. Büyük ve coşkulu Fenerbahçe taraftarı önünde oynayacağım için de çok şanslıyım. Monaco forması ile Fenerbahçe’ye karşı oynadığım maçların bende ciddi izleri var. Burada oynadığımız maçın kararımda etkisi oldu. O maçta stat, taraftar ve atmosferden çok etkilenmiştik. O günden beri aklımın bir tarafında Fenerbahçe vardı” dedi.

        REKLAM

        ‘ÖNEMLİ İSİMLER VAR’ Faslı oyuncu taraftar ve stadın atmosferinin yanı sıra takımdaki yıldız oyunculara da değinerek onlara övgüler yağdırdı.

        Nabil Dirar, “İstanbul’dan fazlasıyla etkilendim. Çok önemli kulüpler var. Beşiktaş, Galatasaray gibi. Ancak ben Türkiye’nin en büyük kulübü Fenerbahçe’de oynayacağım için çok mutluyum. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp ve iyi oyunculardan kurulu bir takım. Bireysel anlamda çok önemli isimler var. Büyük oyuncularla büyük hedeflere yürüyeceğiz” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ