Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Transfer Haberleri – GS Transfer Haberleri Son Dakika - Galatasaray Haberleri
        1

        Başkan Dursun Özbek, "Galatasaray uçakları İstanbul'a inecek" sözleriyle transferlerin müjdesini verdi, taraftarlar gözünü KAP'a dikti.

        2

        Gazete Habertürk'te yer alan habere göre Sarı-Kırmızılılar, Marsilya’nın aradan çekilmesiyle Bafetimbi Gomis’in transferine son noktayı koydu. Fransız golcü, dün gece sosyal medya hesabından Galatasaray paylaşımında bulundu.

        3

        Gomis resmi sosyal medya hesabından Galatasaray taraftarlarının olduğu bir fotoğrafı paylaşarak "Beni bekleyin" yazdı. Ancak tecrübeli golcü kısa süre sonra bu paylaşımı sildi.

        4

        Transferde şu ana kadar sessiz kalan G.Saray, bu hafta içinde bombaları peş peşe patlatacak.

        5

        Gomis ve Belhanda’nın transferlerini bitirme noktasına getiren Sarı-Kırmızılılar, bugün yarın KAP’a bildirimleri yaparak taraftara erken bayram yaşatacak.

        6

        Gomis konusunda Marsilya’yla kapışan G.Saray, Fransızlar’ı saf dışı bırakmayı başardı. Marsilya, 2 yıllık teklif karşılığında 2.8 milyon Euro önerdi.

        7

        G.Saray ise 3 yıllık sözleşme karşılığında 3.4 milyon Euro teklif ederek, Gomis’in aklını çeldi.

        8

        "ANLAŞMA YAKIN"

        Swansea Başkanı Huw Jenkins de dün müjdeyi verip “G.Saray ile uzun süredir görüşüyoruz. Aklımızda bir rakam var. Anlaşmaya yakınız” dedi.

        9

        İngiliz basını, Sarı-Kırmızılı kulübün Galler kulübüne 2.5 milyon Euro önerdiğini yazdı. Artık transferin açıklanması an meselesi...

        10

        Öte yandan Younes Belhanda’yla el sıkışan Sarı-Kırmızılı yönetim, Dinamo Kiev’le yapılan pazarlıklarda da orta yolu buldu. Ünlü futbolcu için 7 milyon Euro bonservis bedeli ödenecek.

        11

        Futbol Direktörü Cenk Ergün, 27 yaşındaki Faslı yıldızın menajeriyle sözleşmeye son şeklini vermek için görüşmeler yürütüyor. Bu transfer de sürpriz olmazsa iki gün içinde açıklanacak.

        12

        NICE ÇIK ARADAN!

        Cimbom’un Selçuk İnan’ın yanına düşündüğü Giannelli İmbula’ya, Nice’in de teklif götürmesi işleri karıştırdı.

        13

        İngiliz The Mirror gazetesi, Stoke City’de forma giyen 25 yaşındaki Belçika doğumlu Fransız yıldızın adım adım Nice’e gittiğini yazdı.

        14

        Gazete, Fransız kulübünün teklifinin G.Saray ve Roma’dan daha iyi olduğunu ve İmbula’nın yeni adresinin Nice olabileceğine yer verdi.

        15

        İTALYA'DA ACERBI ZİRVESİ

        Stopere takviye için çalışmalarını sürdüren G.Saray, bu bölgedeki 1 numaralı aday olan Francesco Acerbi’nin transferi konusunda oyuncunun kulübü Sassuolo’yla görüşmek için yarın İtalya’ya çıkarma yapacak.

        16

        İtalyan stoper için 7 milyon Euro ödemeye hazır olan Sarı-Kırmızılı idareciler, kapıyı 10 milyon Euro’dan açan İtalyan ekibiyle pazarlık masasına oturacak.

        17

        Yapılacak bu görüşmenin ardından iki tarafın orta bir noktada buluşarak transferin mutlu sonla bitmesi bekleniyor.

        18

        BALTA'YA KANCA
        Bir yıllık kontratı bulunan ve G.Saray’la devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyan Hakan Balta’ya Osmanlı’nın ardından Antalyaspor da talip oldu.