Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor Transfer Haberleri – TS Transfer Haberleri Son Dakika - Trabzonspor Haberleri
        1

        Transferin flaş ekibi Trabzonspor, Serdar Taşçı için Spartak Moskova ile anlaştı. 30 yaşındaki Türk asıllı Alman stoperin alacağı ücret konusunda arada ufak pürüzler kaldı.

        2

        Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre hareketli bir transfer dönemi geçiren ve ofansif kanat oyuncusu Theo Bongonda ile defansif ‘joker’ Kamil Ahmet Çörekçi’yi kadrosuna katan Trabzonspor, gözünü stopere çevirdi.

        3

        Bordo-Mavililer, listenin ilk sırasında yer alan Serdar Taşçı için temaslarını hızlandırdı ve sona çok yaklaştı.

        4

        30 yaşındaki tecrübeli yıldızın bonservisini elinden bulunduran Spartak Moskova ile 1 yıllık kiralama konusunda anlaşan Karadeniz Fırtınası, Rus ekibi ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunan Serdar Taşçı’yla ise alacağı ücret konusunda pazarlıklarını sürdürüyor.

        5

        Serdar, Rus şampiyonu Spartak Moskova’da, 30 lig maçının 18’inde forma giydi.

        6

        TOP MİLAN’DA

        Bordo-Mavililer ayrıca, bir süredir renklerine bağlamaya çalıştığı Juraj Kucka için de Milan ile görüşmelere devam ediyor.

        7

        30 yaşındaki Slovak orta saha ile el sıkışan Trabzonsporlu yetkililer, satın alma ve kiralamayı içeren iki ayrı teklif sunduğu İtalyan devinden yanıt bekliyor. Kucka’da da mutlu sonun yakın olduğu öğrenildi.

        8

        BACCA İÇİN RAKİP MARSİLYA

        Forvet arayışlarını da sürdüren Trabzonspor, Milan’ın gözden çıkardığı Carlos Bacca’yı gündemine aldı.

        9

        10 milyon Euro civarı bonservis bedelini yüksek bulduğu 30 yaşındaki Kolombiyalı yıldızı kiralamak isteyen Bordo-Mavililer, ünlü golcüye de menajeri aracılığı ile yıllık 2 milyon 750 bin Euro teklif etti.