Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Florentino Perez'den Cristiano Ronaldo açıklaması - Futbol Haberleri

        İspanyol basınına konuşan tecrübeli başkan Portekizli yıldızın ayrılacağına yönelik iddiaları cevapladı. "Ne ben ne de Real Madrid'den herhangi biri, onun ayrılacağına inanıyor. Konfederasyon Kupası'ndan sonra onunla konuşmayı düşünüyorum, neler olacağını göreceğiz" dedi.

        Ronaldo'nun kendileriyle sözleşmesinin bulunduğunun altını çizen Perez, "O, Real Madrid'in futbolcusu olmaya devam edecek. Serbest kalma maddesi tam 1 milyar Euro. Gelen bir teklif yok, ayrılacağını düşünmüyorum. Ancak almak isteyen bu parayı öder" ifadelerini kullandı.

        Vergi kaçırdığı iddiasıyla Madrid savcılığınca hakkında dava açma başvurusu yapılan Ronaldo ile ilgili çıkan haberler sonrasında Portekizli futbolcunun avukatlık bürosuyla temasa geçtiklerini anlatan Perez, "Ronaldo'nun İngiltere'de oynadığı dönemde sahip olduğu ve hiçbir sorun yaşamadığı şirket, Real Madrid'de oynarken de var oldu. Her şey bir yanlış anlama olmalı ve kısa sürede açıklığa kavuşturulmalı. Eminim ki, imaj gelirleriyle ilgili hiçbir beyanını saklamadı ve gelirlerini açıkladı. Ama uyuşmazlık var mı onu bilmiyorum. Eğer var ise bu mahkemeye ve sonrasında Yüksek Mahkeme'ye taşınacaktır. Ama şimdiden bir suçlu imajı vermek normal değil." değerlendirmesinde bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ