Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, Liverpoollu Lucas Leiva için harekete geçti! - Trabzonspor Haberleri

        Gelecek sezon ‘50. yılda şampiyonluk’ hedefleyen ve bu doğrultuda hareketli bir transfer dönemi geçiren Trabzon, oldukça ses getircek bir hamle için çalışmalara başladı.

        Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre; Celta Vigo’dan Theo Bongonda ve Kamil Ahmet Çörekçi’yi renklerine bağlayan Bordo-Mavililer, rotayı ünlü futbolcu Lucas Leiva’ya çevirdi.

        Kadrosunu uluslararası tecrübesi yüksek, kariyerli bir isimle güçlendirmek isteyen Karadeniz Fırtınası’nın, 30 yaşındaki Brezilyalı yıldızın transferini bitirmesi için menajerlere tam yetki verdiği öğrenildi.

        REKLAM

        Bir dönem Beşiktaş ve G.Saray’ın da gündemine gelen ve 10 yıldır Liverpool forması giyen Leiva’nın, yeni sezonda teknik direktör Klopp’un planlarında yer almadığı kaydedildi. Ersun Yanal’ın da ünlü yıldızı takımında görmekten mutluluk duyacağını ifade ettiği belirtildi.

        BELFODİL İÇİN MEDJANİ DEVREDE

        Forvetarayışlarını sürdüren Trabzon, Standard Liege’te görev yapan Ishak Belfodil’i gündemine aldı. 25 yaşındaki golcünün 3.5 milyon euro’luk bonservisini 2 milyon euro’ya indirmeye çalışan Bordo-Mavililer’in, pazarlıkları sürdürdüğü kaydedildi. Cezayirli yıldızı ikna etmek için, vatandaşı Medjani’nin de devreye girdiği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ