Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Aykut Kocaman'dan Fenerbahçeli futbolculara ilk uyarı - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçeli futbolcuları 27 Haziran’dan itibaren zorlu bir dönem bekliyor.

        Gazete Habertürk'ten Ahmet Selim Kul'un haberi şöyle: Sarı-Lacivertliler’in yeni teknik direktörü Aykut Kocaman resmen göreve başladığı andan itibaren nasıl bir sezonun kendilerini beklediğinin sinyalini vermiş ve futbolcuların kendilerini göstermeleri gerektiğini de açıkça belirtmişti.

        Nitekim Kocaman şu sıralar Bodrum’da tatilini sürdürürken diğer yandan da futbolcularla bağlantısını da kesmiyor. Genç çalıştırıcı özellikle kamp dönemi için futbolcularına haber göndererek herkesin hazır dönmesini ve bunun için de tatilde kendilerine iyi bakmaları gerektiğinin uyarısını ciddi bir şekilde iletti.

        ‘KİMSEYLE UĞRAŞMAK İSTEMİYORUM’

        Teknik direktör Aykut Kocaman tatilde bulunan talebelerine gönderdiği haberde açık ve net bir şekilde şu ifadeleri kullandı:

        “Kimsenin bu takımda ayrıcalığı yok. Formunu korumayan, kilo alan, kendine tatilde iyi bakmayan hiç kimseyle hazırlık döneminde kaybedecek vaktim yok. Gram fazla kiloyu kabul etmem. Bu takımdan kalmak isteyen kendine iyi bakacak. Ben kimseyle bu konuda uğraşmak istemiyorum.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ