Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Marsilya Gomis'e veda etti - Galatasaray Haberleri

        Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olympique Marsilya, Monaco'dan santrfor Valere Germain'i kadrosuna kattı. Mavi-beyazlı kulübün başkanı Jacques-Henri Eyraud, adı Galatasaray'la anılan Bafetimbi Gomis'le ilgili açıklamalar yaptı.

        Eyraud, Germain'in imza töreninde basın mensuplarının sorularını yanıtladı ve Gomis'i transfer etmeyeceklerini resmen duyurdu.

        Marsilya kulübü resmi Twitter hesabından da yıldız golcüyle yolların ayrıldığını açıkladı. Mavi-beyazlılar, yaptıkları veda paylaşımında''Marsilya'da geçirdiğin sezon için teşekkürler. Gelecekte bol şans!'' ifadelerini kullandı.

        Fransız golcünün menajeri Etienne Mendy, geçen günlerde bir açıklama yapmış ve "Şu anda Galatasaray'a daha yakın duruyoruz. Marsilya'dan bir teklif aldık ama aldığımız teklifin dışında bize davranış şekilleri, çok istenmediğimizi gösteriyor. Düşünme aşamasındayız, kararımız açıklandığında herkes ne olduğunu görecek." demişti.

        REKLAM

        Fransız L'Equipe gazetesi ise Bafetimbi Gomis'in Galatasaray'a transfer olduğunu iddia etmişti.

        Haberde Galatasaray'ın tecrübeli oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Swansea'ye 2.5 milyon Euro ödeyeceğini ve oyuncuyla 3 yıllık imzanın cumartesi günü atıldığını öne sürmüştü.

        BAFETIMBI GOMIS KİMDİR?

        Doğum tarihi: 6 Ağustos 1985 (31 yaşında)

        Doğduğu il: La Seyne-sur-Mer / Fransa

        Boyu: 1,84 m

        Mevki: Santrfor

        Ayak: Sağ ayak

        Güncel piyasa değeri: 5 milyon Euro

        Son sezon istatistikleri: 34 maç 21 gol 4 asist

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ