Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Transfer haberleri - Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'den son dakika transferler! - Galatasaray Haberleri
        1

        ARDA TURAN'A 4 KOLDAN PRES
        Barcelonalı oyuncuya iki yakın dostu Gökhan Gönül ve Caner Erkin aracılığıyla baskı uygulatan Beşiktaş yönetimi Şenol Güneş'in de devreye girmesiyle bir adım öne çıktı.

        2

        Bu da yetmedi Arda'ya tatilde Beşiktaşlı yönetici Emre Kocadağ'da pres başladı. Arda'nın 4 ayrı koldan kendisine yapılan pres karşısında yavaş yavaş Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığı iddia edildi..
        (Fotomaç)

        3

        MUSTAFA PEKTEMEK'TE SON DAKİKA
        Başakşehir, Kartal’ın kapısını yine çaldı ve “850 bin Euro’yu biz ödeyelim, Mustafa Pektemek 1 yıl daha bizde oynasın” teklifini sundu. Beşiktaş ise “Mustafa’yı ya bonservisiyle alın ya da yıllık ücretinin tamamını karşılayın” yanıtını verdi.
        (Şampiy10)

        4

        GALATASARAY, VAINQUEUR'LA HER KONUDA ANLAŞTI
        Selçuk’un yanına aradığı partneri Fransa’da bulan Galatasaray, sezonu Marsilya’da kiralık olarak geçiren ön libero Vainqueur’la her konuda anlaştı. Sarı-Kırmızılılar, bonservisi Roma’da bulunan 28 yaşındaki Fransız futbolcu için artık geri sayımda.
        (Fanatik)

        5

        PEPE İÇİN KRİTİK VİRAJ
        PSG ile Inter'in de devrede olduğu Portekizli yıldız Pepe için en cazip teklifi yapan Beşiktaş'ın, 34 yaşındaki tecrübeli futbolcuyu ikna noktasına geldiği öğrenildi..
        (Fotomaç)

        6

        BEŞİKTAŞ'A MÜJDELİ HABER
        Beşiktaş'ın golcü adayları arasında yer aldığı belirtilen Fransız golcü Anthony Modeste hakkında flaş bir gelişme yaşandı. Köln, Tianjin Quanjian ile anlaşamadıklarını açıkladı.
        (Ajansspor)

        7

        BEŞİKTAŞ, GABİGOL'DE FENERBAHÇE'YE RAKİP OLDU
        Yapılan ilk ön görüşmelerde Fenerbahçe, Gabigol için yıllık 3 milyon euro vermeyi taahhüt etti. Ribeiro'ya da 1 milyon euro danışmanlık ücreti. Inter'e ise kiralama bedeli olarak 3.5 milyon euro önerdi.

        8

        İnter, Şampiyonlar Ligi faktörü nedeniyle Brezilyalı futbolcunun Beşiktaş'a gitmesine daha sıcak bakıyor. Beşiktaş Gabigol için senelik 2 milyon euro, menajeri Ribeiro'ya ise 300 bin euro danışmanlık teklif ediyor. İnter'in Beşiktaş'tan istediği kiralama bedelinin ise 2 milyon euro olduğu ifade edildi..
        (Fotomaç)

        9

        BORJA'NIN MENAJERİNDEN AÇIKLAMA
        Beşiktaş'ın Palmeiras forması giyen Kolombiyalı golcü Miguel Borja ile igilendiği iddialarını oyuncunun menajeri yalanladı.
        (Fotospor)

        10

        GALATASARAY, LEMINA'YI KİRALADI
        Galatasaray Belhanda, Gomis ve Maicon transferlerinin ardından orta sahaya bir takviye de Juventus'tan yaptı. Bein Sports Fransa muhabiri Philippe Genin Galatasaray'ın Lemina transferinde mutlu sona ulaşıp bir yıllığına kiraladığını iddia etti.
        (Şampiy10)

        11

        1 NUMARA GIGNAC
        Aboubakar konusundan henüz somut bir netice alamayan Beşiktaş, olumsuz bir durumda sıkıntı yaşamamak için alternatif çalışmalarına son sürat devam ediyor. Meksika Ligi’nde geride kalan sezonda 41 maçta attığı 22 golle muhteşem formunu sürdüren oyuncuyla menacerler vasıtasıyla yapılan görüşmelerin olumlu ilerlediği ifade edildi.
        (Fanatik)

        12

        FENER'İN BACCA İNADI
        Milan kulübünün yetkilileri ile bir araya gelen Sarı-Lacivertli yöneticiler kiralama teklifinde bulundu. Fakat alınan bilgilere göre Milan, Kolombiyalı forveti kiralamaya sıcak bakmıyor. Milan'ın "Bonservisiyle alın" önerisinde bulunduğu öğrenildi.
        (Takvim)

        13

        GALATASARAY'DA BEK OPERASYONU
        Yeni sezonun hücum hattını yavaş yavaş kuran Galatasaray, gözünü bek transferine çevirdi. Bonservisi İnter’de bulunan ve Sampdoria ile kiralık anlaşması devam eden 25 yaşındaki Brezilyalı sol bek Dodo’nun, 3.5 milyon Euro gibi bir rakam karşılığında transfer edilmesi hedefleniyor.
        (Fanatik)

        14

        DONK SÜRPRİZİ
        Göztepe, Tudor’un kadroda düşünmediği Donk’u listesine aldı. Ayrıca Trabzonspor’dan ayrılan sağ bek Zeki Yavru’yla prensipte anlaşılırken, Bursaspor’un golcüsü Deniz Yılmaz’la da imza atılması an meselesi..
        (Fotomaç)

        15

        TRABZON, ONAZI'NİN FİYATINI BELİRLEDİ
        Trabzonspor, Onazi için yapılan teklifler sonrası kararını değiştirdi. Nijeryalı yıldız 6 milyon Euro veren takıma satılacak.
        (Takvim)

        16

        ASLAN TETE'DEN İNDİRİM BEKLİYOR
        Galatasaray cephesi bu transferi de maksimum 3 milyon Euro bonservis bedeliyle bitirmek istiyor. Genç yeteneğin senelik 2.5 milyon Euro talep etmesi şimdilik olumsuz etki yaratsa da, Sarı-Kırmızılılar’ın bu rakamı 1.5 milyon Euro’ya kadar çekmeye çalışacağı öğrenildi.
        (Fanatik)

        17

        KONOPLYANKA ATAĞI
        BeIN Sports'un iddiasına göre, bonservisi Sevilla'da bulunan Konoplyanka'yı kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Galatasaray, temaslara başladı.
        (Fotomaç)

        18

        DOUMBIA'DAN RET
        Fenerbahçe'nin de talip olduğu Seydou Doumbia'nın Sporting Lizbon'un teklifini kabul etmediği bildirildi. Golcü oyuncunun, Portekiz ekibinin önerdiği yıllık 1.5 milyon euro'yu az bulduğu kaydedildi.
        (Fotomaç)

        19

        FENERBAHÇE'DEN CUEVA İÇİN DEV TEKLİF
        Bir süre adı Galatasaray ile anılan Christian Cueva için bu kez de Fenerbahçe'nin devreye girdiği iddia edildi. Esporte Interativo kanalı sarı-lacivertlilerin Sao Paulo'da forma giyen 25 yaşındaki Perulu sol kanat oyuncu için 9+1 milyon Euro'luk teklif yaptığını yazdı.
        (Fotospor)

        20

        CENTURION'DA SORUN ÇIKMAZ
        Sow'un yerine menajerler tarafından önerilen Ricardo Centurion konusunda Sao Paulo'nun sorun çıkarmayacağı ifade edildi. Brezilya ekibinin, Racing'den 4.2 milyon euro'ya aldığı Arjantinli forvet+kanat oyuncusu için ödediği bonservisi kurtarması halinde Fenerbahçe'ye gitmesine izin vereceği belirtiliyor. .
        (Fotomaç)

        21

        LENS'E SON TEKLİF
        Fenerbahçe, Jeremain Lens'e son teklifini sundu. Sarı-lacivertliler, Hollandalı yıldız için 3 milyon euro'ya kadar çıktı.
        (Fanatik)

        22

        GALATASARAY'IN SON GÖZDESİ KAMPL
        Fenerbahçe'nin daha önceki transfer dönemlerindeki gözdelerini transfer eden Galatasaray'da son gözde Kevin Kampl oldu.
        (Fotospor)

        23

        BEŞİKTAŞ'TA STOPERE YENİ ADAY
        Beşiktaş'ın Rostov'da forma giyen sol ayaklı stoper Fedor Kudryashov'u gündemine aldığı öğrenildi.
        (Fotospor)

        24

        TUDOR SEÇİMİNİ YAPTI: ASAMOAH
        Arka arkaya transfer bombalarını patlatan Galatasaray'da rota Kwadwo Asamoah'a döndü. 2.5 milyon euro yıllık ücret ve 1 milyon euro da her sezon için imza parası isteyen Gael Clichy'nin yıllık maliyetini çok yüksek bulan sarı-kırmızılı yönetim, Ganalı futbolcuyu transfer etmek için harekete geçti.
        (Fotomaç)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ