Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Transfer haberleri FB GS BJK - Futbol Haberleri
        1

        Chelsea, bir dönem Galatasaray forması giyen Alex Telles'i istiyor. Maviler, Brezilyalı için Porto'ya 25 milyon euro önerdi. Chelsea, transferi birkaç gün içinde bitirmeyi hedefliyor. (Hürriyet)

        2

        Mirror, Crystal Palace’in yeni menajeri Frank de Boer’in Robin van Persie’yi takımında görmek istediğini belirtti.

        3

        Pepe’yi ikna etmekte zorlanan Beşiktaşlı yöneticiler Portekizli yıldıza, Adil Rami ile söz kestiklerini belirterek, “2 gün içinde karar ver” dediler. (Fotomaç)

        4

        İngiltere Premier Lig'e dönen Newcastle United'ta Benitez'in ilk hedefinin Martin Skrtel olduğu bildirildi. Ancak Slovak stoperin menajeri Karol Csonto, "Skrtel'in Ada'ya döneceği haberleri doğru değil. Martin, İstanbul'da mutlu. F.Bahçe de Skrtel'i bırakmak istemiyor" diye konuştu. (Sporx)

        5

        Fenerbahçe'de 22 yaşındaki MBaye Niang için Milan’la, 28 yaşındaki Lucas Perez içinse Arsenal’le görüşmeler sürüyor. Hedef birisini kadroya katmak. (Fotomaç)

        6

        Beşiktaş, Vincent Aboubakar'ın bonservisini almak için ısrarını sürdürüyor. Yönetim önümüzdeki hafta Lorient ve Porto kulüpleri ile yeniden masaya oturacak. (NTV Spor)

        7

        Aboubakar'ın menajeri, Porto’ya, “Beşiktaş’ın ödediği 3.3 milyon euro’yu verin, sözleşme uzatalım. Aksi halde bırakın” restini çekti. (Fotomaç)

        8

        Aboubakar transferini bir türlü sonuçlandıramayan Beşiktaş’ta forvet listesi her geçen gün biraz daha uzuyor. Gündeme gelen son isim Arjantin’den... Boca Juniors forması giyen Dario Benedetto, oyuncu izleme komitesi tarafından yönetime sunuldu. (Fanatik)

        9

        Bursaspor ön liberosuna kavuşmak üzere. N’Diaye için Villarreal ile yapılan pazarlıklar olumlu sonuç verdi. Senegalli birkaç günü içinde Bursa’ya gelecek. (Takvim)

        10

        Başkan Muharrem Usta’nın transferi için bayram boyunca görüşme yaptığı Kucka'nın menajeri dün gece İstanbul’a geldi, bugün son detaylar masaya yatırılacak ve imzalar atılacak. (Fotomaç)

        11

        Süper Lig’deki zorlu yarış öncesi transferde geç kalındığı gerekçesiyle taraftarlarının eleştirilerine hedef olan Göztepe yönetimi, bomba bir ismin peşinde. İzmir ekibi, teknik direktör Tamer Tuna’nın da arasının çok iyi olduğu Demba Ba’nın şartlarını öğrenmeye çalışacak. (Fanatik)

        12

        Cimbom önümüzdeki sezon için Juventus'tan iki ismi birden gündemine almıştı. Mario Lemina ve Kwadwo Asamoah için önümüzdeki günlerde sportif direktör Cenk Ergün'ün İtalya'ya bir sefer düzenleneceği öğrenildi. Teknik direktör İgor Tudor'un asıl isteğinin Lemina olduğu belirtildi. 23 yaşındaki genç Gabonlu için sarı-kırmızılıların 8 milyon euro'ya kadar çıkabileceği de kaydedildi. (Fotomaç)

        13

        Beşiktaş’ın yıldız ismine Napoli’nin ardından Lazio da talip oldu.Yönetim astronomik bir teklif yapılmazsa Tolgay’ı takımda tutmayı düşünüyor. (Takvim)

        14

        Beşiktaş'ın Pepe olmazsa yönelmesi beklenen stoper adaylarından Holger Badstuber önemli açıklamalarda bulundu. Alman stoper bazı teklifler aldığını açıklarken, "Bazı görüşmeler ve somut teklifler var. Henüz bir karar vermedim. Kariyerime farklı bir adreste devam edeceğim, Almanya olmayacak" ifadelerini kullandı. Alman basınına göre başarılı oyuncu için en büyük adaylar Portekiz'den Sporting ve Türkiye'den Beşiktaş olarak gösteriliyor. (Fotomaç)

        15

        Galatasaray'ın uzun süre gündeminde kalan ancak anlaşma sağlanamayan Acerbi, İtalya basınına çarpıcı açıklamalarda bulundu. İtalyan stoper, "Sassuolo'dan ayrılıyorum. Bunu kulübe ilettim. Galatasaray'ı ben reddetmedim, iki kulüp transfer ücretinde anlaşma sağlayamadı. Burada mutluydum ve Ocak ayında Leicester City'den gelen teklifi reddettim. Zenit iyi bir seçenek olabilir. Menajerim transfer görüşmelerini sürdürüyor. Sadece daha çok gelişmek istiyorum. Beni isteyen takımların öncelikle Sassuolo ile görüşmesi gerekiyor" dedi. (Sporx)

        16

        Nigel De Jong geçen sezon Kasımpaşa maçı sonrası soyunma odasında başkan Dursun Özbek'e "Tüm takım gidecek değil. 25 kişi gideceğine 1 kişi gider" diyerek İgor Tudor'la yolların ayrılması gerektiğini söylemişti. Özbek'in Hırvat hocanın arkasında durmasının ardından Hollandalı yıldızın bileti kesilmişti. De Jong gitmek için 2.5 milyon euro'luk alacağıyla birlikte bonservisini de bedava istedi. (Fotomaç)

        17

        Bacca ve Doumbia’dan sonuç alamayan Fenerbahçe yönetimi, Loic Remy için girişimlere hemen başladı. (Takvim)

        18

        Standart Liege’in Cezayirli forveti İshak Belfodil’in transferi hakkında son kararı Ersun Yanal verecek. (Fotomaç)

        19

        Beşiktaş, stoper Vida’ya “3 milyon euro imza parası verelim. 2.5 milyon euro’dan 3 yıllık anlaşma yapalım. Ocak’ta Beşiktaş forması giymeye başla” teklifini sundu. (Fotomaç)

        20

        Beşiktaş yönetimi Adriano'ya gelen teklifleri yakından takip ediyor. Şampiyonlar Ligi'ne her katılımda sözleşmesi gereği 1.7 milyon euro daha Barcelona'ya ödeme yapılması nedeniyle fiyatı katlanan Brezilyalı oyuncuyla yolların ayrılmasına sıcak bakılıyor. Adriano konusundaki asıl kararı ise teknik direktör Şenol Güneş, Caner Erkin'in kampta göstereceği performansa bağlı olarak verecek. (Fotomaç)

        21

        Gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için gece gündüz mesai harcayan Trabzonspor hem stoper hem de ön libero olarak görev yapabilen Şilili Gary Medel'i bekliyor. (Fotomaç)

        22

        Menajerlerin Beşiktaş'a önerdiği Neven Subotic veto yedi. Sırp oyuncu geçen sezon kolunu kırdığı için yaz kampı geçirmedi. Bir aylık hazırlık sonrasında idmanlara çıktı ama dizinden sakatlandı. 123 gün sakat kaldı. Operasyon iyi yapılmadı, 45 gün daha sahaya çıkamadı. İdmanda yeniden sakatlandı, 3 hafta forma bulamadı. (Fotomaç)

        23

        Tudor’un gözdesi İmbula... Ancak transferi zor görünüyor. Aslan biraz daha bekleyip ardından Avrupa’nın en çok top kapan oyuncusu William Vainqueur'e yönelecek. (Fotomaç)

        24

        Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Carlos Kameni, alacaklarına karşılık Malaga'dan bonservisini istedi. 33 yaşındaki Kamerunlu file bekçisi, bonservisini almayı başarırsa, sarı-lacivertli takım oyuncu satmadan Kameni'ye imza attırabilecek. (Fotomaç)

        25

        Sarı-lacivertli takım için Ivan Santini ismi ortaya atıldı... Adı Beşiktaş ile de anılan 28 yaşındaki Hırvat golcü için kulübü Caen'le temas kurulduğu iddia edilirken, görüşmelere eski Fenerbahçeli Milan Rapaic'in aracılık ettiği belirtildi. Ligue 1'de bu sezon attığı 15 golle dikkatleri çeken 1.90 boyundaki Santini, hava toplarının yanı sıra yerden net vuruşları ile tanınıyor. (Fotomaç)

        26

        Sezon öncesi tatilini yarıda kesip çalışmalara başlayan Ozan Tufan, Aykut Kocaman ile görüşerek, takımda kalmak istediğini belirtti. Kocaman'ın da 22 yaşındaki futbolcuyu 'alternatif' olarak düşündüğü ve kampa götürme kararı aldığı bildirildi. Ozan ile ilgilenen Benfica ile de anlaşma sağlanamadığı öğrenildi. (Fotomaç)

        27

        Sezon öncesi tatilini yarıda kesip çalışmalara başlayan Ozan Tufan, Aykut Kocaman ile görüşerek, takımda kalmak istediğini belirtti. Kocaman'ın da 22 yaşındaki futbolcuyu 'alternatif' olarak düşündüğü ve kampa götürme kararı aldığı bildirildi. Ozan ile ilgilenen Benfica ile de anlaşma sağlanamadığı öğrenildi. (Fotomaç)

        28

        “Merkez forvete nokta atışı transfer yapmamız gerek” diyen Aykut Kocaman’ın, geçen sezon da gündeme gelen Diego Rolan’ı istediği öğrenildi. Bordeaux, Uruguaylı için geçen sene kapıyı 15 milyon Euro’dan açmıştı. Ancak Rolan’ın 1 yıllık sözleşmesinin kalması, önemli avantaj. (Fanatik)

        29

        Beşiktaş, 1 yıllık daha kiralama opsiyonunu kullanacağını Benfica Kulübü’ne bildirdiği Anderson Talisca ile masaya oturacak. Siyah beyazlılardan yıllık 2.5 milyon Euro garanti ücret isteyen Brezilyalı futbolcu ile görüşecek olan başkan Fikret Orman, bu rakamı düşürmek için çalışacak. Orman, Talisca’ya takım içindeki dengeleri ve UEFA kriterlerini gözetmeleri gerektiğinin altını çizerek, yıllık 2 milyon Euro teklif edecek. (Hürriyet)

        30

        Beşiktaş’ın transferi için çabaladığı Luis Nani’de, elini güçlendirecek bir detay ortaya çıktı. Valencia ile 2019’a kadar kontratı bulunan tecrübeli oyuncuyu İspanyol ekibinin satış listesine koyduğu ortaya çıktı. Finansal Fair Play kısıtlaması nedeniyle sıkıntıda olan ve ayağını yorganına göre uzatma peşindeki siyah-beyazlıların, en maliyetli oyunculardan biri olan Nani’yi değerinden düşük bir bedele bile bırakabileceği ifade edildi. Valencia’nın Fenerbahçe’den 8.5 milyon euro bedelle aldığı oyuncunun maliyetinden kurtulmak istenildiği belirtildi. (Milliyet)

        31

        Jeremy Menez, Maicon, Aydın Karabulut ve Boffin transferleriyle gündeme damga vuran Antalyaspor, Mevlüt Erdinç’i de kadrosuna katmak üzere. Akdeniz ekibi, milli forvetle anlaştı, kiralamak için Hannover ile son detayları konuşuyor. (Fanatik)

        32

        Beşiktaş'ın stoper adayları arasında yer alan Portekizli savunma oyuncusu Pepe'nin Paris Saint Germain ile anlaştığı belirtildi. Fransız basınında yer alan habere göre; Paris Saint Germain, Real Madrid'den ayrılan Pepe ve Monaco forması giyen Fabinho ile anlaşmaya vardı. Real Madrid'deki sözleşmesi sona eren 34 yaşındaki Pepe ile 1 yıllık sözleşme imzalanacağı belirtildi. (Ajansspor)

        33

        Teknik direktör Şenol Güneş, Modeste ismine onay verdi. Geçen sezon Bundesliga’da Köln formasıyla 34 maça çıkan ve 25 gol atan 29 yaşındaki Fransız futbolcu, kariyerinin en iyi dönemini yaşıyor. Çin’den astronomik bir teklif almasına rağmen kariyerine Avrupa’da devam etmek istediği için reddeden Modeste’nin menajeriyle temas kuruldu. (Fanatik)

        34

        Hem menajeri hem de PSG Ben Arfa’ya F.Bahçe’ye imza atması yönünde telkinde bulundu. Ali Yıldırım da yüz yüze görüşecek. (Takvim)

        35

        Adı Bursaspor ile de anılan ancak Timsah’ın anlaşma sağlayamadığı Ganalı yıldız için Sarı- Lacivertliler’in de devreye girdiği öne sürüldü. Gyan, aynı Valbuena gibi Aykut Kocaman’ın Fenerbahçe’deki ilk döneminde çok isteyip alamadığı isimlerden biriydi. Bonservisi elinde olan 31 yaşındaki oyuncuya Kanarya’nın teklifte bulunacağı iddia edildi. Southampton ve Stoke’un da Gyan’la ilgilendiği öne sürülse de Ganalı yıldız, yüksek vergiler nedeniyle bir daha İngiltere’ye transfer olmayacağını söylemişti. (Fanatik)

        36

        Fenerbahçe'nin kadro dışı bıraktığı Emmanuel Emenike için Olympiakos'un ardından Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk ekibi de devrede. Nijeryalı oyuncu için temasları sağlayan isim ise Gregory van der Wiel. (İHA)

        37

        İtalya-Avusturya-Slovakya seferini tamamlayan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, transfer gelişmelerini yakından izleyen teknik direktör Ersun Yanal ile görüştü. Deneyimli hocanın, Kucka başta olmak üzere takvilerle ilgili sorusuna Usta, şu yanıtı verdi: “Merak etme hocam ilk kampa yetişecek.” (Fanatik)

        38

        Marsilya’dan ayrıldıktan sonra radikal bir karar alıp Meksika’nın Tigres kulübüne transfer olan Andre Pierre Gignac, ayrılmaya hazırlanıyor. 32 yaşındaki başarılı golcü ile pek çok Avrupa ekibi yakından ilgilenirken, Beşiktaş da bunlardan biri. Siyah-Beyazlılar, Şampiyonlar Ligi faktörüyle Gignac’ı ikna etmek amacında. (Fanatik)

        39

        Önceliği Kucka olsa da Trabzonspor’a orta saha pozisyonu için her geçen gün yeni isimler öneriliyor. Bordo-Mavililer’in kapısı son olarak, “Yassin Ayoub’u düşünür müsünüz?” sorusuyla çalındı. Geçen sezon Utrecht forması giyen ve toplam 40 maçta 5 gol atıp 12 asist yapan Fas asıllı Hollandalı’nın adı kısa süre önce Bursaspor ile de anılmıştı. (Fanatik)

        40

        Transfer sürecinde kendi mevkisine birçok oyuncunun aranıyor olmasının Onazi’yi rahatsız ettiği ortaya çıktı. İtalya ve İspanya’dan talipleri olan Nijeryalı futbolcunun teknik direktör Ersun Yanal ile bir görüşme talep ettiği öğrenildi. Bu görüşmede genç orta sahanın, Yanal’dan kendisiyle ilgili düşüncelerini talep edeceği, eğer olumsuz bir durum varsa da ayrılma seçeneğinin gündeme gelebileceği vurgulandı. (Fanatik)

        41

        Ömer Şişmanoğlu’nun sözleşmesi bitti, Demba Ba kulübüne geri dönerken, Aboubakar görüşmelerinden de sonuç çıkmış değil. Bu ortamda Beşiktaş’ın elinde forvet olarak Cenk Tosun ve kiralık mukavelesi sona eren Mustafa Pektemek kaldı. Başakşehir’de iyi bir sezon geçiren Pektemek’e pek çok kulüp talip olurken, başarılı futbolcunun geleceği yapılacak transfere bağlı. Yeni golcü gelene kadar, Mustafa’nın takımda kalacağı öğrenildi. (Fanatik)

        42

        Gomis, Belhanda ve Maicon transferlerini gerçekleştiren Galatasaray'da sıra ön libero transferine geldi. Sarı-Kırmızılılar, Lemina için Juventus'a 8 milyon Euro teklif etti. Lemina'nın olumsuz cevap vermesi halinde sıradaki adaylar Vainqueur ve Imbula. (Fanatik)

        43

        Aykut Kocaman’ın takımda düşünmediği Emmanuel Emenike, Gregory van der Wiel ve Volkan Şen, Dereağzı’nda çalışmalarını sürdürüyor. Menajerleri ise takım arayışında. Emenike için Yunan ekibi Olympiakos şartları zorluyor. Van der Wiel ile Alman ekibi Schalke ilgilenirken, Volkan’a Süper Lig ekiplerinin yanı sıra ABD’den de bir takımın talip olduğu öğrenildi. (Fanatik)

        44

        Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal’ın, Fenerbahçe’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Miroslav Stoch’la çok büyük ölçüde anlaştığı öğrenildi. (Fanatik)

        45

        Aboubakar’ın bonservisi için Porto ile pazarlık halinde olan Beşiktaş, yeni bir engelle karşılaştı. Portekiz ekibinin yeni hocası Canceiçao, Beşiktaş’ta iyi bir sezon geçiren Aboubakar’ın takımda kalmasını isterken, görüşmeler tıkandı. (Fanatik)

        46

        İtalyan gazeteci Di Marzio, Sampdoria ile anlaşmaya varan Sneijder'in, sözleşmesini feshetmek için Galatasaray yönetimiyle salı günü bir araya geleceğini iddia etti. Hollandalı yıldızın kampa gitmeyeceği öğrenilirken Başkan Dursun Özbek, Belhanda ve Gomis'in imza törenlerinden yaptığı açıklamalarda, "Sneijder izinli. Haftaya bir görüşmemiz olacak." ifadelerine yer vermişti. (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ