Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Topuk Yaylası'ndaki ilk idmanını yaptı - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe, Teknik Direktör Aykut Kocaman yönetiminde çalıştı. İHA'da yer alan habere göre sarı-lacivertli taraftarların da takip ettiği idmanda futbolculara ve Aykut Kocaman'a büyük ilgi vardı. Düzce Fenerbahçeliler Derneği, takımın antrenman yaptığı sahanın tellerine "Aykut Kocaman yuvana hoşgeldin" ve "Fenerbahçemiz'e başarılar dileriz" pankartları astı.

        Antrenmanın ilk bölümü kondisyon ağırlıklı geçerken, son bölümde ise topla çalışma yapıldı. Takımı ikiye bölen Aykut Kocaman, minyatür kalede maç yaptırdı. İdman yarım sahada yapılan çift kale maçla sona erdi.

        TESİSLERE HAYRAN KALDILAR

        Fenerbahçe'nin yeni transferleri Mehmet Ekici ve Mathieu Valbuena, sarı-lacivertli takımın Topuk Yaylası'ndaki tesislerine adeta hayran kaldı.Fransız futbolcu, gittiği hiçbir tesisin bu kadar güzel olmadığını belirtirken, Mehmet Ekici de, "Bu kadar güzel olduğunu tahmin etmemiştim" yorumunu yaptı.

        Fenerbahçe'yle birlikte kamp yapan Birleşik Arap Emirlikleri Takımı Al-Nasr, sarı-lacivertli ekiple aynı anda antrenmana çıktı. Al-Nasr, tesisin yeni açılan sahasında çalıştı. Hazırlıklarına devam edecek olan Fenerbahçe, yarın sabah saat 10.00'da basına açık olarak çalışacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ