Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Sneijder gidiyor mu? (Wesley Sneijder transferinde son durum) - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray'dan ayrılması gündemde olan Hollandalı futbolcu Wesley Sneijder'e sarı-kırmızılı taraftarlar destek verdi.

        2

        İzinli olmasından dolayı Galatasaray'ın Slovakya'daki kampına katılmayan Sneijder, izninin sona ermesiyle dün gece İstanbul'a döndü.

        3

        Bir sezon daha sözleşmesi bulunan ve sarı-kırmızılı takımdaki akıbeti belirsizliğini koruyan deneyimli futbolcu, Atatürk Havalimanı'nda coşkulu bir grup taraftar tarafından karşılandı.

        4

        Sosyal medyada organize olup Sneijder'e destek vermek için gelen taraftarlar, tecrübeli futbolcu lehine tezahürat yaptı.

        5

        "Sneijder'i satanı biz de satarız." diye bağıran taraftarlar, Sneijder'e sevgi gösterisinde bulundu. Ayrıca sarı-kırmızılı taraftarlar “Dursun Özbek istifa" tezarühatında bulundu.

        6

        Karşılamadan dolayı oldukça moralli olduğu gözlenen Wesley Sneijder, yoğun güvenlik önlemi altında kendisini bekleyen araca güçlükle ulaşarak havalimanından ayrıldı.

        7

        SON DURUM

        İstanbul'a gelen Sneijder ve menajeri Guido Albers, yönetim ile görüşecek. Hollandalı yıldızın menajeri Guido Albers'in de hazır bulunacağı toplantıya Dursun Özbek katılacak.

        8

        İtalyan basınında çıkan haberlere göre; Sneijder'in menajeri Albers, Sampdoria ile prensip anlaşmasına vardı.

        9

        Ancak transferin gerçekleşmesi için Galatasaray'ın bonservis konusunda yardımcı olması gerekiyor.

        10

        İtalyan ekibi, Sneijder'in bonservisini alması halinde Hollandalı oyuncuyu transfer etmek isterken, Galatasaray yönetimi ise 1 yıl daha devam eden sözleşmeyi tek taraflı feshetmiyor.

        11

        Hollandalı yıldıza yıl sonuna kadar olan alacakları konusunda pazarlık teklif etmeye hazırlanan Galatasaray, Sneijder'in bonservissiz transfer olmasına sıcak bakmıyor.

        12

        Her fırsatta Türkiye'de futbol oynayıp Galatasaray forması giymekten dolayı mutlu olduğunu vurgulayan Sneijder'in toplantıdaki tavrı, takımdaki geleceği için belirleyici olacak.

        19
        20
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ