-
Juraj Kucka’yı aldıktan sonra transferde yeniden sessizliğe gömülen Bordo- Mavililer, taraftarların beklediği ikinci bombayı patlatmak için çalışmalarını sürdürüyor.
-
Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre, özellikle başkan Muharrem Usta, transferde operasyonlarıyla yakından ilgilenirken, önceliği orta sahaya veren Fırtına, rotasını tanıdık bir isme çevirdi.
-
Werder Bremen’in kaptanı Zlatko Junuzovic’ten istediği yanıtı alamayan Trabzonspor yönetimi, oyuncunun sürekli işi yokuşa sürmesi nedeniyle bu transferden vazgeçti.
-
Alternatif isimlere yönelen Bordo-Mavililer, Beşiktaş forması altında şampiyonluk yaşadıktan sonra sürpriz bir şekilde Milan’a giden Jose Sosa’ya göz dikti.
-
İtalya’da aradığı futbol ortamını bir türlü bulamayan ve performans olarak beklentilerin çok altında kalan Tangocu’yu çok isteyen Yanal’ın bu talebini gerçekleştirmek için büyük çaba gösteren başkan Usta, tıpkı Kucka’da olduğu gibi İtalya’ya ikinci bir sefer yaparak Milan’la masaya oturduğu öğrenildi.
-
Son Dakika
-
Canlı Yayın
-
Keşfet
- Gündem
- Ekonomi
-
Dünya
- Spor
- Magazin
-
Gastro
-
Kadın
- Sağlık
-
Yazarlar
-
Yaşam
-
Çocuk
- Teknoloji
-
Kültür Sanat
-
Röportajlar
-
Kısayol
-
Grafik Haber
- Galeri
- Video
- Akıl Oyunları
-
Yerel Haberler
- Servisler
- Portallar
-
Hafta Sonu
- 7x24
-
Vefat
-
Künye
Copyright © 2020 - Tüm hakları saklıdır.
Habertürk Gazetecilik A.Ş.
Habertürk Gazetecilik A.Ş.
YORUMLAR