Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Fatih Terim Alaçatı'da mekan bastı iddiası! - Futbol Haberleri

        İzmir Alaçatı'da damadının restoranı bulunan Milli Takım Direktörü Fatih Terim'in, yan komşusu Adana Demirspor'un eski kulüp başkanı Selahaddin Aydoğdu'nun mekanıyla arasına çekmek istediği 'tahta çit' tartışması nedeniyle Aydoğdu'nun mekanını bastığı ve tarafların sopalı, yumruklu, sandalyeli kavga ettikleri iddia edildi.

        İHA'da yer alan habere göre olay, İzmir Alaçatı'daki Club Baba Köyiçi'nde meydana geldi.

        İddiaya göre, Selahaddin Aydoğdu'ya ait Yüzevler Kebapçısı'nın bitişik komşusu olan Fatih Terim'in damadı Ahmet Baran Çetin, Beeves isimli mekanına 2 metre yüksekliğinde tahta çit inşa ettirmek istedi. Aydoğdu ise mekanın önünü kapattığı gerekçesiyle buna izin vermedi. Dün akşam saatlerinde taraflar arasında tartışma çıktı.

        Bodrum'da bulunan Fatih Terim de tartışmaya dahil olarak telefonla Selahaddin Aydoğdu'yu aradı. Bu sırada Aydoğdu ve Terim arasında küfürleşme olduğu iddia edildi. Terim 23.00 sıralarında Bodrum'dan Alaçatı'ya gelerek iddiaya göre yanında şoförü, damatları Volkan Bahçekapılı, Ahmet Baran Çetin ve 2 korumasıyla birlikte Yüzevler Kebapçısı'nı bastı.

        Selahaddin Aydoğdu'nun oğlu Hüsnü Aydoğdu, o anları şöyle anlattı:

        "O sırada babam mekanın koltuğunda oturuyordu. Fatih Terim o sırada alkolün etkisindeydi, babama yumruk salladı ancak vuramadı. Babam karşılık vererek birkaç yumruk attı. Damadı daha sonra babamı arkadan çekti. Fatih Terim ise kısa duvardan atlayarak kaçıp arabasına binip gitti. Daha sonra bizim restoran çalışanlarıyla yan taraftaki restoran çalışanları arasında sopalı, yumruklu, sandalyeli kavga çıktı."

        Selahattin Aydoğdu'nun polis merkezine giderek Terim'den şikayetçi olduğu öğrenildi.

        REKLAM

        "DELİKANLI ADAM KAÇAR MI?"

        Selahaddin Aydoğdu DHA'ya olayla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

        "Olayın bizimle alakası yok. Sadece komşuyuz. Aramızdaki duvarı tahta çitle bölmeye kalktılar. Ahşaptan 7 metre uzunluğunda böldüler. Çarşı yönetimi uyardı zaten onları. Ben şikayet etmişim yönetimi ben doldurmuşum gibi davrandılar. Fatih Hoca beni aradı, 'Sen mi şikayet ettin?' dedi. Dedim ki 'Ben etmedim benimle alakası yok.' Sonra 'Damatlarımın yanında niye dükkan açtın?' dedi. Ben de 'Herkes nasibini yer, burası çarşı. Senin damatların benim yanımda mekan açtı' dedim. Sonra beni tehdit etmeye başladı. 'Hocam beni tehdit etme' dedim. Sonra 'Benim oraya gelmem lazım' dedi. 'Buyur gel hocam' dedim. Buraya geldi şov yaptı. Dükkanımı bastı ama iki dakikada kaçtı. Delikanlı adam kaçar mı? Yıllarca kimsenin yapamadığını ben yaptım. Şimdi de araya adam sokuyor şikayetimi geri alayım diye. Madem mekan basıyor. Arkasında dursun. Bana haber göndermesin. Şikayetimden vazgeçmeyeceğim. O geldi mekanımı bastı. O ve damatları ve birkaç tanımadığım adamlar vardı. Geldi ve kayboldu. Maç yeni başlıyor sonuca bakacağız."

        REKLAM

        EMİN ÖNAL: ÇÖZÜLECEK OLAYDI

        Club Baba Köyiçi Çarşısı sahibi Emin Önal'ın DHA'ya yaptığı açıklamada "Çözülmesi muhtemel bir olayın Terim'in gereksiz yere sürdürdüğünü ifade etmesi bir yerde bardağı taşıran son hamle olduğu ifade edildi" dedi. Emin Önal, şunları söyledi:

        "Terim Bodrum'da iken diğer mekanın sahibi Selahattin Aydoğdu, Çeşme'den uzun süren bir telefon görüşmesi yaptı. Bu görüşmenin ardından Terim, Bodrum Türkbükü'ndeki evinden atlayarak beraberindekilerle birlikte Çeşme'ye geldi. Fatih Terim ve Selahattin Aydoğdu Çeşme'de buluştukları andan itibaren kızılca kıyamet koptu. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile TFF üyesi Selahattin Aydoğdu birbirine girdi. Çevredekilerin koşuşturmalarına rağmen kavganın uzun süre devam ettiği gözlendi. Terim münakaşanın ardından Bodrum'a döndü. Ancak Selahaddin Aydoğdu polise giderek çıkan olaydan şikayetçi olduğu şeklinde ifade verdi."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ