Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Igor Tudor ile devam edecek - Galatasaray Haberleri
        1

        UEFA Avrupa Ligi’nde karşılaştığı zayıf rakibi Östersunds’a elenerek büyük bir şok yaşayan Galatasaray’da camia ve taraftarlar, teknik direktör İgor Tudor’un gönderilmesini isterken yönetim bunun tersini düşünüyor.

        2

        Gazete Habertürk'ten Erhan Kaan Adıgüzel'in haberine göre, takımdaki sorunun hoca kaynaklı olmadığına inanan Sarı-Kırmızılı idareciler, Hırvat teknik adamla yola devam etme kararı aldı.

        3

        Yapılan transferlerin çok kısa süredir idmanlarda yer aldıkları, henüz uyum problemini atlatamadıklarını düşünen Özbek yönetimi, yeni alınacak isimlerle birlikte oyun düzeninin oturacağına ve takımın lige kadar hazır hale geleceğine inanıyor.

        4

        Tudor’un da gelen oyuncularla birlikte daha iyi futbol oynatacağı öngörülüyor.

        5

        BAZI YÖNETİCİLER GİTMESİNDEN YANA
        Türk Telekom Stadı’ndaki maçı birlikte izleyen yönetim kurulu, alınan sonucun ardından toplanarak bir durum değerlendirmesi yaptı.

        6

        Yöneticilerin çoğunluğu son 2 sezonda birçok hoca değiştirdiklerini ve bir fayda alınamadığını ifade ederken, bazı isimler ise Tudor’la devam etmenin hata olacağını başkan Dursun Özbek’e bildirdi.

        7

        Ancak başkan Özbek’in, sezon öncesi teknik direktör değişikliğine çok sıcak bakmadığı ve lige Hıırvat teknik adamla başlanacağı öğrenildi.

        8

        KADRO DIŞI OLABİLİR
        Avrupa’ya veda ederek camianın ve taraftarların çok büyük tepkisiyle karşılaşan Özbek yönetimi, Östersunds hezimeti sonrası düğmeye bastı.

        9

        Sarı-Kırmızılı idareciler, her iki maçta da ortaya konulan kötü futbol için takımdaki bazı oyunculara yaptırım uygulamayı düşünüyor.