Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transfer haberleri - Feghouli'de mutlu son - Galatasaray Haberleri
        1

        Avrupa Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda Östersunds’a elenerek taraftarını şoke eden Galatasaray’da başkan Dursun Özbek ve kurmayları transferde ayağını gazdan çekmiyor.

        2

        Gazete Habertürk'ün haberine göre, teknik direktör İgor Tudor’la yola devam kararı alan Sarı-Kırmızılılar, Hırvat hocanın en çok istediği isimlerden biri olan Sofiane Feghouli’nin transferinde mutlu sona ulaştı.

        3

        Önceki gün futbol direktörü Cenk Ergün’le Fransa’ya çıkarma yapan başkan Özbek, dün Cezayirli oyuncunun menajeri ile masaya oturdu.

        4

        Yapılan görüşmeler sonucunda senelik 3.1 milyon Euro’dan 4 yıllığına el sıkışılırken 28 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun yarın akşam İstanbul’a gelmesi, çarşamba günü de sağlık kontrolünden geçerek resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.

        5

        SIRADAKİ DURAK İNGİLTERE
        Başkan Dursun Özbek’in rotası Fransa’yla sınırlı değil.

        6

        Cenk Ergün’le birlikte bugün İngiltere’ye geçmesi beklenen Özbek’in burada Stoke City forması giyen İmbula, Manchester City’den Fernando ve Jason Denayer için temaslarda bulunup bu transferleri noktalayacağı ifade edildi.

        7

        OLIVERA TRANSFERİ SUYA DÜŞTÜ
        Galatasaray'ın geleceğe yatırım amacıyla Uruguay 2. Ligi’nden transfer etmeyi planladığı Matias Olivera transferi suya düştü.

        8

        Uruguay basınında çıkan haberlere göre 20 yaşındaki oyuncunun babasının, menajer Daniel Fonseca ile birlikte Sarı-Kırmızılı kulüple görüşmek için İstanbul’a geldiği ancak karşılarında bir muhattap bulamadıkları öne sürüldü.

        9

        Genç oyuncunun babasının bu duruma sinirlendiği ve ülkesine dönerek Galatasaray defterini kapattığı iddia edildi.

        10

        COSTA PAZARLIĞI
        Teknik direktör İgor Tudor’un performansını beğenmediği Lionel Carole’ün yerine oyuncu arayan Galatasaray, Villarreal forması giyen Jaume Costa’yı da renklerine bağlamak için pazarlıklarını sürdürüyor.

        11

        İspanyol ekibinin istediği 6 milyona karşılık 4 milyon Euro’luk teklifi masaya koyan Özbek yönetiminin, Villarreal’i iknaya uğraştığı bildirildi.

        12

        OYUNCU DA İSTİYOR
        Villarreal’le görüşme halinde olan Galatasaray’ın elindeki en önemli koz ise Costa’nın Sarı-Kırmızılı formayı giymeye sıcak bakması...