Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş transfer haberleri - Beşiktaş Negredo'yu bekliyor - Beşiktaş Haberleri
        1

        Beşiktaş'ın golcü adayları arasında ilk sırada yer alan Negredo'nun transfer sürecinde yeni gelişmeler yaşanıyor.

        2

        DHA'nın haberine göre, Beşiktaş'ın kamp yaptığı Marbella'ya gelerek İspanyol oyuncunun menajeri ile bir araya gelen Başkan Fikret Orman ve transfer komitesi, sürecin pazartesi gününe kadar olumlu veya olumsuz sonlanmasını bekliyor.

        3

        Negredo'nun menajeri Gelu Rodriguez'e oyuncusu ile konuşup en geç 3-4 gün içinde kesin cevap isteyen Siyah Beyazlılar, Negredo transferinden umutlu; ancak İspanyol basınına göre Negredo, Beşiktaş'ı son alternatiflerden biri olarak görüyor ve bekletiyor.

        4

        İspanya basınında çıkan haberlerde 31 yaşındaki golcü oyuncunun asıl hedefi İngiltere Premier Ligi'nde forma giymek olduğu ve bu yüzden Beşiktaş'ın teklifini şimdilik ağırdan aldığı konu ediliyor.

        5

        Türkiye'deki vergi kolaylığı yüzünden Negredo'nun daha yüksek para kazanma ihtimalinin olmasına rağmen oyuncunun İngiltere Premier Ligi'nden yeni teklifler beklediği yazılan haberler arasında.

        6

        Beşiktaş benzer bir durumu geçen sezon da yaşamış ve tüm şartlarda anlaşma sağladığı Samir Nasri son ana kadar Siyah Beyazlıları bekleterek transferin son günlerinde Sevilla'ya imza atmıştı.

        7

        Aynı durumu yeniden yaşamak istemeyen Siyah Beyazlılar bu kez süreç uzamadan 3 - 4 gün içinde kesin cevabı alacak.

        8

        Eğer Negredo olumlu cevap verirse transfer komitesi başkanı Umut Güner ve yönetici Şafak Mahmutyazıcıoğlu bir kez daha İspanya'ya gelerek Negredo ile yüz yüze görüşüp imza attıracak.

        9

        Süreç olumsuz sonuçlanır veya Negredo hala bekletmek isterse önümüzdeki hafta bu transferden kesin olarak vazgeçilerek diğer alternatiflerle masaya oturulacak.