Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Jose Sosa Trabzonspor'a geliyor mu? - Trabzonspor Haberleri

        Transfer dönemini sessiz şekilde geçiren Trabzonspor’da prensip anlaşmasına varılan ve şu anda Milan forması giyen Beşiktaşlı eski oyuncu Jose Sosa ile ilgili yeni gelişmeler var...

        Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre; Milan Teknik Direktörü Vincenzo Montella’nın, Avrupa Ligi ön eleme maçı için UEFA’ya gönderilen oyuncu listesinde Arjantinli futbolcunun ismine yer vermemesi Bordo-Mavililer’i sevindirdi.

        Milano ekibinin 1-0 kazandığı CSU Craiova deplasmanında forma giymeyen ve rövanşta da yer alamayacak olan Sosa’nın, İtalyanlar tarafından gözden çıkarıldığı öğrenilirken, Fırtına’nın transferi bitirme aşamasına geldiği belirtildi.

        USTA, İŞİ BİTİRECEK

        REKLAM

        Başkan Muharrem Usta daha önce yıldız oyuncunun yıllık 3 milyon euro’da diretmesi nedeniyle önerdikleri rakamı 250 bin euro daha zam yapıp 2.5 milyon euro’ya çıkarmıştı. Bordo-Mavili kurmayların hem oyuncu hem de Milan yetkilileri ile görüşmelerini devam ettirdikleri belirtildi.

        Serdar Taşçı transferi için Moskova’da bulunan başkan Usta’nın, gurbetçi futbolcunun transferine son noktayı koyduktan sonra bu kez de İtalya’ya geçip Sosa’nın işini bitireceği ifade edildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ