Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Marouane Fellaini'yi transfer ediyor | Fellaini kimdir? - Galatasaray Haberleri
        1

        Transferde çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Manchester United'tan Belçikalı orta saha Marouane Fellaini'yi transfer ediyor.

        2

        Transferde şu ana kadar Bafetimbi Gomis, Younes Belhanda, Maicon, Mariano'yla anlaşma sağlayan ve kadrosuna katan Galatasaray, takviye arayışlarını sürdürüyor.

        3

        Sarı-kırmızılıların West Ham United'tan Sofiane Feghouli ve Manchester City'den Fernando ile de anlaşma sağladığı iddia edilmişti.

        4

        Galatasaray'ın orta saha arayışları ise bununla sınırlı kalmadı.

        5

        Teknik direktör Igor Tudor'un isteği doğrultusunda bir orta saha dahayı daha kadrosuna katmak isteyen sarı-kırmızılılar, Manchester United'tan Marouane Fellaini'yi gündemine aldı.

        6

        Ajansspor'un haberine göre Galatasaray, Belçikalı yıldız ile prensip anlaşmasına vardı.

        7

        5 sezondur Manchester United formasını terleten 29 yaşındaki orta saha oyuncusu bu sezon 28'i ilk 11'de olmak üzere 47 maçta görev alırken; 4 kez fileleri havalandırdı.

        8

        Orta sahanın merkezdeki her bölgesinde oynayabilen Belçikalı oyuncu, Everton'da forma giydiği dönemde zaman zaman santrforda da görev yapmıştı.

        9

        Standard Liege altyapısından yetişen Fellaini, 2008 yılında yaklaşık 22 milyon Euro'ya Everton'a transfer olmuştu.