Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Burak Yılmaz transferi için Çin'e gidiyor - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor'da Burak Yılmaz harekatı tam gaz devam ediyor. Gazete Habertürk'ten Haluk Ayyıldız'ın haberine göre yıldız oyuncu ile her konuda anlaşsa da kulübü Beijing Guoan’la bonservis konusunda bir türlü ortak noktada buluşamayan Trabzonspor’da başkan Muharrem Usta, Çin’e gitme kararı aldı. Usta’nın burada bire bir temaslarda bulunarak transferi bitirmeyi hedeflediği öğrenildi. 2 Ağustos’ta 50. yılını kutlayacak olan Bordo-Mavililer, Kral’ı bu tarihe kadar kadrosuna katıp gövde gösterisi yapmaya hazırlanıyor.

        ‘O SEDDİ YIKARIZ!’

        Trabzonsporlu taraftarlar da sosyal medya üzerinden Burak Yılmaz’a mesaj göndermeye devam ediyor. Golcü oyuncuyu takımda görmek için geri sayıma geçen taraftarlar, “Senin için Çin Seddi’ni bile yıkarız”, “Sen bizim gol kralımızsın, çubuklu forma sana yakışır” ifadeleriyle Burak’ı ne kadar çok istediklerini ortaya koyuyorlar.

        KUTLAMADA ALAVES'LE ÖZEL MAÇ

        50. yılını kutlamaya hazırlanan Trabzonspor’da 2 Ağustos’taki şölenin programı belli oldu. Başkan Usta’nın Real Betis’le oynanacağını duyurduğu dostluk maçının Deportivo Alaves ile yapılacağı ifade edildi.

        Açıklamada, gündüz gerçekleştirilecek anma programlarının ardından saat 20.00’de Medical Park Stadyumu’nda kutlamaların start alacağı belirtilirken konser, halk oyunu gösterileri, havai fişek ve ışık şovlarının ardından 21:45’te maçın başlayacağı ifade edildi. Kutlamada, denizden gelen teknelerin de katılımıyla meşale şov yapılacak.

        RAKİP HEERENVEEN

        Slovakya'da sezona hazırlanan Trabzonspor, bugün TSİ 19.30´da Hollanda Eredivisie Ligi ekiplerinden Heerenveen ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Bordo-Mavililer maçın ardından Türkiye’ye dönecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ