Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Jeremain Lens'i resmen açıkladı! Beşiktaş transfer haberleri - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş, geçen sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen ve bonservisi İngiliz ekibi Sunderland'te bulunan Hollandalı futbolcu Jeremain Lens için kulübüyle görüşmelere başlandığını açıkladı.

        Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen, Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan açıklamada, "Jeremain Marciano Lens'in transferi konusunda kulübü Sunderland ile görüşmelere başlanmıştır." ifadesi kullanıldı.

        Öte yandan BeIN SPORTS'un haberine göre Lens, bugün Samsun'a giderek Beşiktaş'ın Atiker Konyaspor'la oynayacağı Süper Kupa maçını izleyecek.

        LENS KİMDİR?

        ADI: Jeremain Marciano Lens

        DOĞUM TARİHİ: 24 Kasım 1987 (29)

        DOĞDUĞU İL: Amsterdam/Hollanda

        BOYU: 1,78m

        UYRUĞU: Hollanda

        MEVKİ: Sağ kanat

        GÜNCEL PİYASA DEĞERİ: 11 milyon Euro

        2016/2017 SEZONU PERFORMANSI: 36 maç, 5 gol, 17 asist

        OYNADIĞI KULÜPLER: Alkmaar, Nijmegen, PSV Eindhoven, Dinamo Kiev, Sunderland, Fenerbahçe

        REKLAM

        LENS: FENERBAHÇE VE SUNDERLAND TARAFTARLARINA TEŞEKKÜR EDERİM

        Beşiktaş'ın transferi için anlaşma sağladığı, geçen sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Jeremain Lens, sarı-lacivertli taraftarlara teşekkür mesajı yayımladı.

        Lens, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Doğru. Türkiye'ye döndüğüm için çok mutluyum. Fenerbahçe ve Sunderland taraftarlarına çok büyük teşekkür etmek istiyorum." ifadelerini kullandı.

        Bu sezon siyah-beyazlı formayı giyecek Hollandalı futbolcu, yayımladığı videoda ise "Türkiye'ye döndüğüm için gerçekten çok heyecanlıyım. İstanbul'u seviyorum. Ne harika bir şehir. Bana her şeyi verdiniz. Gerçekten hissettim bunu ve sarı-lacivert ile kırmızı-beyazlı taraftarlara teşekkür etmeme izin verin. Benim hedefim en üst seviyede oynamak. Harekete geçme zamanı. Bana teklifi onlar yaptı. Gerçekler bazen acıtır. Teşekkür ederim." mesajını paylaştı.

        Öte yandan Lens'in, siyah-beyazlı yöneticiler Umut Güner ve Şafak Mahmutyazıcıoğlu'yla Amsterdam'dan özel uçakla Samsun'a geçerek, Beşiktaş ile Atiker Konyaspor arasında bu akşam oynanacak Turkcell Süper Kupa maçını izleyeceği bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ