Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray transfer haberleri | Galatasaray Jvuentus'tan Asamoah ile anlaştı. Kwadwo Asamoah kimdir? - Futbol Haberleri
        1

        Transfere hızlı bir giriş yapan ve kadrosuna birçok yıldız futbolcu katan Galatasaray, Juventus'ta forma giyen ve birçok pozisyonda oynayabilen Ganalı Kwadwo Asamoah ile anlaştı.

        2

        Gazete Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre sol bekteki sorunu aşabilmek için yeniden düğmeye basan Galatasaray 29 yaşındaki Kwadwo Asamoah ile 2.5 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme konusunda anlaştı.

        3

        Sarı-Kırmızılılar Juventus’a da 5 milyon Euro bonservis teklif etti ve beklemeye koyuldu.

        4

        Galatasaray, yeni sezonun başlamasına sayılı günler kala sol bek bölgesine kaliteli bir ismi transfer edebilmek için harekete geçti.

        5

        Lionel Carole’den beklediği performansı alamayan, Fransız futbolcunun yerine denediği Martin Linnes’i de yetersiz bulan teknik direktör İgor Tudor’un, sol beke mutlaka transfer yapılması gerektiğini yönetime bildirildi.

        6

        Dursun Özbek yönetiminin, bu doğrultuda Juventus Kulübü’nde forma giyen Kwadwo Asamoah için 5 milyon Euro’luk resmi bir teklif yaptığı öğrenildi.

        7

        KONTRATI SENEYE BİTİYOR

        29 yaşındaki Ganalı yıldızla bir ön görüşme yapan ve yıllık 2,5 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme teklif eden Sarı-Kırmızılılar’ın oyuncuyla prensipte el sıkışıp, İtalyan devinin vereceği cevabı beklediği ifade edildi.

        8

        İtalyan basını, Juve’nin ilk etapta oyuncunun satışına sıcak bakmadığını iddia etti.

        9

        Kulübüyle sözleşmesi önümüzdeki sezon sonunda sona erecek olan tecrübeli sol bek, sol kanatta da forma giyebiliyor.

        10

        FEGHOULI'DE MUTLU SON!

        Kadrosunu baştan yaratan Galatasaray, uzun bir süredir renklerine bağlamak için uğraş verdiği Sofiane Feghouli’ye nihayet kavuşuyor.

        11

        Transferi iki hafta önce noktalanmasına rağmen, West Ham’dan alacaklarını tahsil edebilmek için görüşmelerini sürdüren 28 yaşındaki oyuncu kulübüyle anlaşmaya vardı.

        12

        Cimbom’un İngiliz kulübünden 4.5 milyon Euro karşılığında kadrosuna kattığı başarılı sağ kanat, sağlık kontrollerinden geçirilecek.

        13

        Ardından kendisini 3+1 yıllığına Sarı-Kırmızılı renklere bağlayan resmi sözleşmeyi imzalayacak olan Feghouli, G.Saray’dan senelik 3.8 milyon Euro alacak.

        14

        Yönetimin stopere de takviye yapmak istediği ifade edildi.

        15

        SİNAN GÜMÜŞ, BENFICALI OLUYOR

        Galatasaray'da geçtiğimiz sezon fazla forma şansı bulamadığı için takımdan ayrılmak istediği bilenen Sinan Gümüş, kendi bölgesine Sofiane Feghouli’nin transfer edilmesinin ardından kulübüyle ipleri tamamen kopardı.

        16

        Bir süredir kendisiyle ilgilenen Benfica’nın teklifine sıcak bakan genç yeteneğin, Sarı-Kırmızılı kulüpten de izin aldığı ortaya çıktı.

        17

        İdmanlarda ve maçlarda mutsuz olduğu ifade edilen 23 yaşındaki oyuncuyu gözden çıkaran yönetimin, Portekiz ekibinin bonuslarla birlikte 3.5 milyon Euro’luk teklifini kabul ettiği bildirildi.

        18

        Transferin bu hafta içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ