Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'nin yeni transferi Giuliano İstanbul'a geldi - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe'nin transfer görüşmelerine başladığı Brezilyalı futbolcu Giuliano Victor De Paula, İstanbul'a geldi.

        Rusya Premier Lig takımlarından Zenit'te fotm giyen 27 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu, Saint Petersburg'dan kalkan THY'nin tarifeli uçağıyla Atatürk Havalimanı'na ulaştı.

        Giuliano, havalimanı apronundan Genel Havacılık Terminali'ne geçirildiği bildirildi. Bundan dolayı Brezilyalı futbolcuyu görüntülemek isteyen basın mensupları ile karşılamak üzere havalimanına gelen sarı-lacivertli taraftarlar Giuliano'yu göremeden alandan ayrıldı.

        Transfer görüşmelerine İstanbul'da devam edilecek Giuliano'nun sağlık kontrolünden geçirildikten sonra resmi sözleşmeyi imzalaması bekleniyor.

        Giuliano, kulüp televizyonuna yaptığı açıklamada “Buraya geldiğim ilk andan itibaren gösterilen ilgiden dolayı çok mutluyum. Burada benden bekleneni vermeye çalışacağım. Umarım burada çok mutlu olurum ve takımla beraber kupalar kazanırız.” dedi.

        Fenerbahçe taraftarının kendisini heyecanlandırdığını da ifade eden Giuliano Victor De Paula, “Fenerbahçe taraftarının benim hakkımda söylediği sözleri duydum ve çok mutlu oldum. Beni izlemek için çok heyecanlı olduklarını biliyorum. Aynı heyecan benim için de geçerli. Sahaya çıkmak için sabırsızlanıyorum. Bu heyecan da güzel bir birliktelik ortaya koyacaktır.” şeklinde konuştu.

        GIULIANO KİMDİR?

        Tam adı:Giuliano Victor de Paula

        Doğum tarihi:31 Mayıs 1990

        Doğum yeri:Curitiba / Brezilya

        Yaş: 27

        Boy: 1,72

        Uyruk: Brezilya

        Mevki: OnNumara

        Ayak: Sağ

        Sözleşme bitiş tarihi:30.06.2020

        Son sezon performansı:38 maç | 17 gol | 13 asist

        Daha önce oynadığı kulüpler:Parana, Internacional, Dnipro, Gremio, Zenit

        Giuliano Victor de Paula, 31 Mayıs 1990 tarihinde Brezilya'nın Curitiba şehrinde doğdu. Futbol hayatına ilk olarak 2002 yılında Parana'nın genç takımında başlayan Giuliano, 2007 yılında Parana'da profesyonelliğe geçiş yaptı ve A takım'da 17 maçta 6 gol kaydetti.

        REKLAM

        2009-2010 sezonunda Internacional kulübünde forma giydi ve burada da 56 maçta attığı 11 gol ile dikkat çekti.18 Ağustos 2010'da Copa Libertadores'i kazandı. 2011'de Dnipro'ya transfer olan Giuliano, 2011-2014 yılları arasında forma giydiği 87 maçta 16 gol kaydetti.

        15 Haziran 2014'te Gremio'ya 6 milyon euro karşılığında transfer oldu ve 2014-2016 yılları arasında çıktığı 67 maçta 11 gol attı. 21 Haziran 2016'da Rusya'nın Zenit kulübüne transfer olan Giuliano, 30 maçta 8 gol kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ