Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Giuliano gerçekleri! - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Kanarya'nın yeni transferi Giuliano ile ilgili yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

        2

        Habertürk Spor'un haberine göre; Sarı-Lacivertliler’in, Sambacı’yı 1 sezon önce Gremio’da forma giyerken kadrosuna katmak istediği ancak FFP nedeniyle bu transferin gerçekleşmediği ortaya çıktı.

        3

        Geçtiğimiz günlerde de Zenit Teknik Direktörü Roberto Mancini, Sambacı’yı yedek bırakınca tekrar harekete geçen F.Bahçeli yöneticiler, mutlu sona gecikmeli de olsa ulaştı.

        4

        Bu transferde Zenit Sportif Direktörü olan Constantine’nin Türkiye’deki bazı menajerlere haber vermesi sonrası araya giren Trabzonspor’un oyuncuya senelik 4 milyon Euro, kulübüne de 10 milyon Euro teklif ettiği belirtildi.

        5

        Fırtına’nın yetkilendirdiği menajerlerin açıktan da 2 milyon Euro önerdikleri kaydedilirken, Giuliano’nun “Ya F.Bahçe’de oynarım ya da Zenit’te kalırım” resti çektiği öğrenildi.

        6

        Rus ekibinin hocası Mancini’nin de öğrencisine “F.Bahçe büyük bir kulüp. Brezilya Milli Takımı’nda oynamak istediğin için F.Bahçe senin için doğru tercih” diyerek öğüt verdiği kaydedildi.

        7

        Öte yandan Zenit’teki serbest kalma bedeli 20 milyon Euro olan Giuliano’yu Rus ekibinin aldığı fiyata yani 7 milyon Euro’ya sattığı ifade edildi.

        8

        Kanarya'nın yeni transferi Giuliano, yeni takımındaki ilk antrenmanına dün çıktı.

        9

        Zenit’le sezon başı hazırlık kampını geçiren Brezilyalı yıldızın fizik ve kondisyon olarak hazır olduğu bildirildi.