Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Selçuk İnan'ı gönderiyor - Galatasaray Haberleri
        1

        SNEIJDER GİTTİ, SIRADA SELÇUK VAR

        G.Saray yönetiminde Sneijder’ın ardından diğer kaptan Selçuk’a da yol göründü.

        2

        Gazete Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre, son transferlerin gelişiyle artık 11’de düşünülmeyen 32 yaşındaki usta oyuncu, yüksek ücreti nedeniyle yedek kulübesi için de fazla lüks görülüyor.

        3

        Her ne kadar başkan Dursun Özbek “Selçuk kaptanımız, ayrılması gibi bir düşüncemiz yok” dese de Florya’da kapalı kapılar ardında bir teklif gelmesi halinde Selçuk’un satılması fikri ağır basıyor.

        4

        Yönetim, 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve bu sezon 2.9 milyon Euro, gelecek sezon ise 2 milyon 950 bin Euro alacak olan Selçuk’a istediği teklif gelmemesi halinde, alacaklarından vazgeçmesi karşılığında bonservisini bedelsiz olarak vermeyi önerecek.

        5

        Bu teklifine karşılık Galatasaray yönetiminin Selçuk İnan'la kısa süre içinde bir toplantı yapacağı belirtildi.

        6

        BEŞİKTAŞ İÇİN ÖZEL MADDE

        Şenol Güneş’in eski öğrencisini istediğini duyan G.Saray yönetimi, taraftar tepkisini de düşünerek, Selçuk’un Beşiktaş’a gitmemesi için fesih sözleşmesine özel madde koymayı planlıyor.

        7

        Benzer bir anlaşma Sneijder’la da yapılmış, ayrılık şartnamesine 3 yıl içinde Süper Lig’de bir kulübe gitmesi halinde 20 milyon Euro tazminat ödeme maddesi koyulmuştu.

        8

        Başakşehir, Fenerbahçe ve Beşiktaş ile adı anılan Sneijder, bu maddeden dolayı Fransa'nın Nice takımına transfer olmuştu.

        9

        Kaptan’la bir toplantı yapmayı düşünen yöneticiler, 11’de oynayamayacağını açıkça belirterek ayrılığa iknaya çalışacak. Ancak yıldız oyuncunun bu teklifi kabul edip etmeyeceği ise henüz bilinmiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ