Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursaspor, Beşiktaş'tan puan alamıyor - Futbol Haberleri

        SÜPER Lig´de cumartesi günü İstanbul'da Beşiktaş ile karşılaşacak olan Bursaspor, rakibiyle oynadığı son 8 maçtan dasahadan mağlup ayrıldı. Bursaspor,İstanbul´da oynanan son 7 karşılaşmadaisesahadan galibiyetle ayrılamadı.

        Süper Lig´in 3´üncü haftasında Bursaspor, deplasmanda 26 Ağustos Cumartesi günü Beşiktaş ile karşılaşacak. Rakibiyle oynadığı maçlarda galibiyete hasret kalan yeşil beyazlı ekip, bu özlemi dindirmek için mücadele edecek. Beşiktaş ile oynadığı son 8 maçın tamamından mağlubiyetle ayrılan Bursaspor, son olarak geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında Bursa´da oynanan maçı da 2-0´lık skorla kaybetmişti. Yeşil beyazlı ekip, Beşiktaş´a karşı son galibiyetini ise Süper Lig´in 2012-2013 sezonunda Bursa´da oynanan maçta 3-0´lık skorla aldı.

        İSTANBUL´DA DA GALİBİYET ÖZLEMİ

        İstanbul´da oynanan maçlarda da siyah beyazlı ekibin üstünlüğü göze çarpıyor. Bursaspor, rakibiyle deplasmanda 51 maçta karşı karşıya gelirken bunlardan yalnızca 6´sını kazanabildi. 28 kez sahadan mağlubiyetle ayrılan yeşil beyazlı ekip, 17 maçta darakibiyle puanları paylaştı. Ayrıca İstanbul´da Beşiktaş´a karşı çıktığı son 7 maçın 6´sını kaybeden Bursaspor, son galibiyetini ligi şampiyon olarak noktaladığı 2009-10 sezonunda 3-2´likskorlaaldı.

        MAÇLAR GERGİNGEÇİYOR

        Bursaspor ile Beşiktaş arasındaki mücadelelerde bir başka dikkat çekici nokta ise maçların gergingeçmesi oldu. İki takımın kozlarını paylaştığı son 5 randevuda 4 kırmızı kart çıktı. Vodafone Arena´da oynadığı 2 maçta da puanla tanışamayan Bursaspor, söz konusu maçların 3´ünde mücadeleyi 10 kişi tamamladı. Beşiktaş´a ise 1 kırmızı kart çıktı. Bursaspor taraftarları İstanbul İl Güvenlik Kurulu'nın aldığı kararla cumartesi günü oynanacak maça da giremeyecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ