Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Arda Turan, Selçuk İnan paylaşımı yaptı - Galatasaray Haberleri

        Kariyerini La Liga ekiplerinden Barcelona'da sürdüren Arda Turan, Galatasaray kaptanı Selçuk İnan hakkında bir açıklama yaptı. Son dönemde eleştirilen tecrübeli futbolcu için resmi Instagram hesabından paylaşım yapan Arda Turan, Selçuk'la yolların ayrılması durumunda bunun saygı çerçevesi içerisinde olması gerektiğini belirtti.

        Selçuk İnan'ın Galatasaray'ın kazandığı son 10 kupada önemli paya sahip olduğuna değinen Arda Turan, şunları kaydetti:

        "Onu sevmeyebilirsin, kötü mü oynadı, evet bence de biraz. Ama kardeşim ne oluyor? Ne olmuş bize... 'Şu dördüncü yıldızı ilk biz takalım' diyen biz değil miydik? Son 10 kupayı bize kim kaldırdı, kimdi mimarlarından biri, ne oldu bizim vefamıza... Biz hep kazanınca mı Galatasaraylıyız? Onu kalbimizden, hayatımızdan, formamızdan atacaksak bile saygıyla yapalım. Hak ettiği bu. Sadece birazcık saygı. 'Sana ne' deme bana. Senin gibi Galatasaray taraftarıyım, hakkım var. Senin bize küfür etmeye hakkın olduğu gibi... Paşa iyi ki varsın, iyi ki kaptanımız oldun. Ben Galatasaray taraftarıyım ve önünde hep saygıyla eğileceğim."

        Milli futbolcu, mesajını "Yine kaşındım ama ne yapayım bu benim hissettiğim. Söylemesem ölürüm." şeklinde tamamladı.

        REKLAM
        https://www.instagram.com/p/BYJFsl3Bkuw/?hl=tr&taken-by=ardaturan

        Selçuk İnan, Fernando ve Badou Ndiaye transfer edildikten sonra Süper Lig'de oynanan Kayserispor ve Osmanlıspor maçında yedek kulübesinde beklemişti. Karşılaşmalar öncesinde ısınmaya çıkmayan tecrübeli futbolcunun bu davranışı bir grup taraftar tarafından eleştirilmişti.

        Arda Turan'ın adı bir süredir Galatasarayla anılıyordu. Başkan Dursun Özbek ve Arda'nın menajeri Ahmet Bulut, bir araya gelmiş ve bu konuda görüşmeler yürütmüştü. Gazete Habertürk'ten Erhan Telli'nin haberine göre Dursun Özbek’in, yuvasına yeniden dönmesini çok arzuladığı ve transferin gerçekleşebilmesi için “Şartların oluşması gerekir” dediği Arda Turan’ı, Hırvat teknik direktör Igor Tudor’un istemediği ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılı idarecilerin, milli oyuncunun menajeriyle görüşmeler devam ederken Tudor’a gelişmeler hakkında bilgi verdiği, Hırvat teknik adamın ise Arda’ya sıcak bakmadığını söylediği öğrenildi. Tudor’un, Feghouli’nin takıma girmesiyle kanatlardaki sorunun sona eceğini söylediği ve “Transferde önceliğimiz savunmanın solu olmalı” dediği bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ