Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe West Bromwich Albion, Fenerbahçeli Josef de Souza'ya talip oldu! - Futbol Haberleri

        HABERTURK.COM / YAĞIZ SABUNCUOĞLU

        Premier Lig ekiplerinden West Bromwich Albion, Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncusu Josef de Souza için 13 milyon euro'yu gözden çıkardı. Fenerbahçe'ye teklifini ileten WBA, oyuncu için beklemeye geçti. Bugün yani 25 Ağustos itibarıyla İngiliz kulübünün Fenerbahçe'ye yaptığı bu teklifin süresi doluyor. Ancak teklifin süresi WBA tarafından istenildiği takdirde uzatılabilir.

        REKLAM

        Henüz Fenerbahçe, West Bromwich'e olumlu veya olumsuz bir cevap vermiş değil. Fenerbahçe ile Haziran 2019'a kadar sözleşmesi bulunan Josef, bu sezon çıktığı 4 maçta 360 dakika sahada kaldı. Temmuz 2015'de Sao Paulo'dan 8 milyon euro karşılığında Fenerbahçe'ye gelen Souza, Brezilya Milli Takım formasını da 3 kez giydi.

        TRANSFER GERÇEKLEŞİRSE 'ÇALIŞMA İZNİ' ALABİLİR Mİ?

        İngiltere Premier Lig'de birçok transferin önünü tıkayan 'work permit' yani 'çalışma izni' kuralı, Josef de Souza için de bu transferin önünü tıkayan bir gelişme gibi gözüküyordu fakat Josef de Souza'nın Brezilya dışındaikinci bir vatandaşlığı bulunuyor ve vatandaşlığının bulunduğu ülke, Avrupa Birliği'nde olduğu için AB oyuncusu olarak sayılıyor. Bu sebepten dolayı transfer gerçekleştiği takdirde Josef de Souza, Premier Lig'de AB vatandaşı olarak görev alabilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ