Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Canaydın: Teknik direktörümüz Feldkamp - Futbol Haberleri

        Başkan Canaydın, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, Feldkamp'ın da katıldığı ve 3 saat süren yönetim kurulu toplantısının ardından, futbol şubesi sorumlusu Adnan Polat ile birlikte basın açıklaması yaptı. Başkan Özhan Canaydın, Feldkamp ile sohbet ettiklerini belirterek, ''Eski hocamızla eskilerden konuşup bugünlere geldik, inşallah yeni dönemde hocamız Feldkamp'tır. Kendisi yarın basın toplantısıyla açıklamalarda bulunacaktır. Hayırlı olsun camiamıza'' dedi.

        Futbol şubesi sorumlusunun bu sezon da Adnan Polat olacağını dile getiren başkan Canaydın, ''Bu sezon için kendisine bol şans diliyorum. İnşallah her şey çok güzel olacak'' ifadesini kullandı.

        Başkan Canaydın, toplantıda çok sayıda yöneticinin olmamasının hatırlatılması üzerine, ''Böyle bir şey yok, toplantı için son dakikada yurt dışından gelenler yetişti, burada olanların ağırlığı geldi'' diye konuştu.

        Bir basın mensubunun ''Bazı yöneticiler artık toplantılara katılmayacaklarını açıkladılar'' demesi üzerine Canaydın, ''Siz gelirsiniz'' esprisini yaparken, daha sonra ''Biz ne yaptığımızı çok iyi biliyoruz, hiç heyecanlanmayın. Her şey süt liman devam eder'' dedi.

        Bu arada, Özhan Canaydın ve Adnan Polat, toplantının ardından tesislerden aynı araçla ayrıldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ