Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Madrid görkemli veda hazırlığında - Futbol Haberleri

        11 yıl formasını giydiği Real Madrid'de birçok başarıya imza atan Roberto Carlos'a kulüp olarak teşekkür eden kulüp başkanı Ramon Calderon, kendisinin büyük bir şölenle uğurlanacağını söyledi.

        Calderon, ''Büyük kapıdan uğurlanacak. Onun gibi bir sol kanat savunma oyuncusu bulmak kolay değil. Layık olduğu gibi uğurlanacak'' dedi.

        Roberto Carlos'un uğurlanması için 17 Haziran'da Real Mallorca ile yapılacak son lig maçında bir organizasyon düzenlenmesi ya da gelecek sezon öncesinde yapılan ve her zaman büyük takımların çağrılı olduğu Bernabeu Turnuvası'na bu yıl Fenerbahçe'nin de davet edilmesi düşünülüyor.

        Carlos'un, 18 Haziran Pazartesi günü İstanbul'da resmen Fenerbahçe futbolcusu olarak tanıtılacağı bildirildi.

        Bu arada Real Madrid'in İspanyol futbolcusu Paco Pavon da bugün düzenlediği basın toplantısında, ''Roberto Carlos, Real Madrid'e gelen en büyük futbolcudur. Di Stefano'nun kulübe verdiği katkı kadar katkısı vardır'' diye konuştu.

        Pavon, Brezilyalı futbolcu için ''Denilecek herşey azdır. Takımda elde ettiği tüm saygıyı kazanarak haketmiştir. Ona karşı yapılan eleştirilerde, bu zamana dek kulübe verdikleri değerlendirilmedi'' diyerek, övgüler yağdırdı.

        Öte yandan Real Madridli futbolcular, bugünkü antremanda Roberto Carlos ile şakalaşıp bu futbolcuyu özleyeceklerini söylediler. AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ