Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Alex isyan etti - Futbol Haberleri

        "Beni milli takıma çağırmamasını anlayışla karşılayabilirim ama oynamayı hak ettiğimi de bilmeli. Kadrodaki isimlerden hiçbir eksiğim yok" dedi Fenerbahçe ile sözleşmesini iki yıl daha uzatan Alex de Souza, Brezilya Milli Takımı Teknik Direktörü Dunga'ya tepki gösterdi. Tatilini ülkesinde sürdüren yıldız oyuncu, eski kulübü Curritiba'yı ziyareti sırasında basın mensupları ile sohbetinde ilginç açıklamalar yaptı. Alex, öncelikle Fenerbahçe ile sözleşme yenilemekten son derece mutluluk duyduğunu kaydetti ve şu anki tek sıkıntısının Brezilya Milli Takım kadrosuna çağrılmamak olduğunu söyledi. Brezilyalı oyuncu, milli takım formasının burnunda tüttüğünü belirterek, "Teknik Direktör Dunga'nın beni davet etmemesini anlayışla karşılayabilirim ancak formda olduğumu ve milli takımda oynamayı tekrar hak ettiğimi de bilmesini isterim" dedi. Alex, her milli takım hocasının kadrosunu seçmekte özgür olduğunu ancak takıma baktığında kadroda kendisinin de bulunması gerektiğine inandığını ifade etti, "Benim çağrılan isimlerden hiçbir eksiğim yok" diye konuştu.

        Carlos'a övgü Brezilyalı yıldız, Teknik Direktör Zico ve yeni transfer Roberto Carlos'a da övgüler yağdırdı. Çocukluğunda Zico'nun futboluyla büyüdüğünü kaydeden Alex, "Fenerbahçe'de çalışırken kendisinden her gün yeni bir şeyler öğreniyorum. Bir futbolcu için en büyük mutluluk küçükken kendisi için idol olan birisi ile büyüyünce çalışmaktır" yorumunu yaptı. Alex, Roberto Carlos'un Fenerbahçe'ye transferinin büyük bir olay olduğunu, herkesin bunu bilmesi gerektiğini de sözlerine ekledi. Yıldız oyuncu, "Dünyanın en büyük sol ayağı Fenerbahçe'yi seçmiştir. Carlos Fenerbahçe'de gelecek sezon büyük işler gerçekleştirecektir. Öyle bir oyuncudur ki, takıma katkısını hemen hissettirir" dedi.

        Ali Bilgin tamam gibi

        Transfer çalışmalarını büyük bir hızla sürdüren Fenerbahçe, Antalyasporlu Ali Bilgin konusunda da sona yaklaştı. Antalyaspor Başkanı Sedat Peker ise "Biz Fenerbahçe ile küçük pürüzler dışında anlaştık. Sanırım pazar gününe kadar bu iş çözülür" ifadesini kullandı. Bu arada Futbol Federasyonu tek taraflı fesih talebinde bulunan Ali Bilgin ile ilgili hukuk kurulu incelemesi sonuçlanmadan genç oyuncunun herhangi bir kulübe imza atmasının mümkün olmadığını bildirdi. Yetkililer, Antalyaspor'un itirazını geri çekmesi durumunda ise sorunun ortadan kalkacağını belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ