Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Roberto Carlos: Hayat böyle - Futbol Haberleri

        La Liga'da yarın Mallorca'ya karşı oynanacak son maçta Santiago Bernabeu Stadı'nda Real Madridli taraftarlara veda edecek olan 34 yaşındaki tecrübeli futbolcu, “Kazandığım kupalardan dolayı kendimi önceliklihissediyorum, ama bunların hepsini Madrid'in formasını giydiğimden dolayı kazandığımın bilincindeyim. 11 yılda, 3 Avrupa kupası, 3 lig kupası, 2 kıtalararası kupa, 1 Avrupa Süper Kupası ve 3 Kral Kupası kazandım. Ama bir tane eksik var. 4. lig kupasını kazanarak gitmek istiyorum” dedi.

        Carlos, Mallorca maçını kazanmadan şampiyon olamayacaklarını, bu yüzden maça şampiyon havasında çıkılmaması gerektiğini kaydetti. Brezilyalı futbolcu, şu değerlendirmeyi yaptı:

        “Lig kupasını alarak gitmek benim için bir rüya gibi olur, çünkü hayatımın en önemli sportif dönemini en iyi şekilde kapatmış olacağım. Eğer Tanrı isterse Mallorca'yı yeneriz ve şampiyon oluruz. Real Madrid'in futbolcusu olduğumdan bu yana en özel dönemi yaşayacağım, çünkü birkaç ay öncesine kadar kimse bu takıma inanmıyordu. Şimdi ise lig şampiyonluğunu kazanmak üzereyiz.”

        Bu arada, La Liga'da şampiyonu belirleyecek Real Madrid-Mallorca maçının biletleri tamamen biterken, biletlerin karaborsada 1000 avroya kadar satıldığı belirtiliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ