Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Mersin İdman Yurdu Mersin'de 3 puan hesapları! - Futbol Haberleri

        Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Mersin İdmanyurdu, hafta sonu deplasmanda yapacağı Kardemir Karabükspor maçında puan almanın hesabını yapıyor.

        Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, geçen hafta Orduspor karşısında hakemlerin hatalı kararları ile 1-0 yenilerek 3 puan kaybettiklerini hatırlattı.

        Geleceğe baktıklarını anımsatan Kahramanlı, ''Orduspor maçını unuttuk. Kardemir Karabükspor ile oynayacağımız maçın hazırlıklarını sürdürüyoruz. Ligin tamamlanmasına 6 karşılaşma kaldı. Bu maçlardan kazanacağımız puanlarla ligde kalmayı hedefliyoruz'' dedi.

        Hafta sonu yapacakları maçın önemini bildiklerini vurgulayan Kahramanlı, ''Kardemir Karabükspor liderliğini sürdürmek isteyecek. Bizim de ligde kalabilmemiz için mutlak puana ihtiyacımız var. Bu nedenle Kardemir Karabükspor karşısında puan almak istiyoruz. Bu 1 puan da olabilir, 3 puan da olabilir'' diye konuştu.

        Teknik direktör Ergün Penbe ise ligin sonu yaklaştıkça her maçın ayrı bir önem kazandığını söyledi.

        Penbe, ''6 maçımız kaldı. Her maç final niteliğinde. Bundan sonraki maçlarda arzuladığımız puanları alarak ligde kalacağımıza inanıyorum. Çünkü fikstür avantajı bizden yana. Bunu en iyi şekilde değerlendireceğimize inanıyorum'' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ