Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş "Bu kadarı da ayıp" - Beşiktaş Haberleri

        GAZETE HABERTÜRK / Kartal YİĞİT

        Beşiktaş taraftarının Sivasspor maçında Fenerbahçe ve Futbol Federasyonu’na göstermiş olduğu tepki küfre dönüşünce yönetimin tadı kaçtı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla oluşturulan çocuk tribünündekiminiklere aldırmadan yapılan bu çirkin davranışlar protokoldeki yöneticileri de sinirlendirdi. Özellikle F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a yönelik küfürlerin giderek şiddetini artırması genel sekreter Fahrettin Curoğlu ile futbol komitesi üyesi Doğan Küçükemre’yi harekete geçirdi.

        İkili, yönetici arkadaşlarına “Tepkimizi hembiz hemde hafta içinde taraftarımız medeni bir şekilde dile getirdi. Bizim mağdur olmamız küfür edilecek anlamını taşımaz. Üstelik tribündeki çocukların yanında rakip başkana ağza alınmayacak küfürler dinmiyor. Seneye biz de Kadıköy’e gideceğiz. Aynı şey orada bize yapılsa ne olacak. Küfürleri susturmalıyız” dedi. Curoğlu ve Küçükemre daha sonra bir kulüp görevlisini yanlarına çağırıp “Gidin susturun, bu kadarı da ayıp” diyerek küfürlerin sona erdirilmesi için kapalı tribüne haber gönderdi.

        İKİNCİ YARI AZALDI

        Siyah-Beyazlı yöneticilerin uyarısı dikkate alınırken, özellikle ikinci yarıda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’a yönelik küfürler büyük ölçüde kesildi. Taraftarlar bu kez Yıldırım’ı bırakıp penaltı noktasını kazan Bilica ile Ernst’in kırmızı kartla atılmasına yol açan Emre’ye küfürle tepki gösterdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ