Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Müthiş plan - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş taraftarı artık Quaresma'yı bekliyor. Kıran kırana süren pazarlıklar sonrası 8 milyon bonservis bedeliyle Beşiktaş'a kazandırılan Inter'in Portekizli yıldızı Ricardo Quaresma'nın Türkiye'ye gelişi Demirören'e bağlı!.. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte Brezilya'da bulunan Başkan Yıldırım Demirören'in çarşamba günü Türkiye'ye dönmesi bekleniyor. Portekiz Milli Takımı'na alınmayan Quaresma'nın ise Portekiz'de olduğu öğrenildi. Demirören Türkiye'ye dönüşünün ardından özel uçakla Portekiz'e gidecek ve Quaresma'yı İstanbul'a getirecek...

        ADALI'YA TEŞEKKÜR

        Transfer Komitesi Başkanı Serdar Adalı'nın bu yolculukla ilgili tüm organizasyonu planladığı bildirildi. Muhtemelen önümüzdeki hafta sonuna doğru İstanbul'da olacak Quaresma için İnönü Stadı'nda imza töreni düzenleneceği de gelen bilgiler arasında... Başkan Yıldırım Demirören'in başta Serdar Adalı olmak üzere Transfer Komitesi üyelerine teşekkür ettiği ve 'Böyle bir yıldızı takıma kazandırdığınız için sizinle gurur duyuyorum' dediği konuşuluyor.

        BAŞBAKAN'DAN YARDIM İSTEĞİ

        Brezilya'da resmi temaslarda bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'la bu ülkeye giden Beşiktaş Başkanı Demirören'in İnönü Stadı konusunu gündeme getirdiği öğrenildi. Demirören'in Başbakan Erdoğan'la yaptığı görüşmede, stadın yenilenmesi konusunda kulüp olarak kendilerine yardımcı olmalarını beklediğini dile getirdiği bildirildi. Başbakan Erdoğan'ın ise, Türkiye'ye dönüşün ardından bu konuda Beşiktaş'a yardımcı olmak için ilgililerle görüşeceğini söylediği öğrenildi. Beşiktaş yönetimi daha önce yenileme çalışmaları için Anıtlar Kurulu'na başvuruda bulunmuş ancak bu konuda ruhsat alamamıştı. Başkan Demirören'in bu konuyu 2010 içerisinde çözmek istediği vurgulandı.

        (AKŞAM)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ