Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Mersin İdman Yurdu "Yolumuza devam edeceğiz" - Futbol Haberleri

        Mersin İdmanyurdu Kulübü Başkanı Ali Kahramanlı, genel kurula gitme kararından vazgeçtiklerini mevcut yönetim ve yedek üyelerin yönetime alınarak çalışmalarına devam edeceklerini belirterek, ''Genel Kurula gitmeden yolumuza devam edeceğiz'' dedi.

        Teknik Direktör sorununu Yüksel Yeşilova ile çözdüklerini ve yakında imza attıracaklarını bildiren Kahramanlı, genç ve güçlü bir kadro oluşturmak için çaba sarf ettiklerini kaydetti.

        Bu arada, kulübün eski futbol şube sorumlusu Mustafa Ağaoğlu ise bazı basın yayın organlarında hakkında ''transfer komitesinden atıldı'' yönünde iddiaların yer aldığını hatırlatarak, haberlerin gerçeği yansıtmadığını söyledi.

        Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı tarafından görevlendirildiğini ve yönetimde olmamasına rağmen çalışmalara yardımcı olmaya çalıştığını ifade eden Ağaoğlu, ''Yönetim Kurulu üyesi değilim ki transfer komitesinden atılayım. Sadece Başkan Ali Kahramanlı'nın destek istemesi üzerine, transferler konusunda yardımcı oluyordum. Medyada çıkan haberler gerçeği yansıtmıyor'' diye konuştu.

        Öte yandan, transfer atağına geçen kırmızı-lacivertli ekibin Sivasspor oyuncularından Musa Kuş ile prensipte anlaşıldığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ