Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Bilica’nın alternatifi! - Fenerbahçe Haberleri

        Sportif direktör Aykut Kocaman, Bilica’nın yerine düşünülen Zimbabweli yıldızın transferi için gittiği Polonya’da kulüp yöneticileriyle bir görüşme daha yaptı...

        HTSPOR

        Avusturya’da Radomir Antic ve Milos Krasic için girişimlerde bulunan Kocaman daha sonra soluğu Polonya’da aldı ve Sarı-Lacivertliler’in transfer listesinde bulunan Dickson Choto için forma giydiği Legia Varşova Kulübü’nün yöneticileri ve oyuncunun menajeriyle birer görüşme gerçekleştirdi. Özel hayatına dikkat etmeyen ve adı birçok skandala karışan Bilica’nın saha içindeki riskli hareketleri de bardağı taşıran son damla olmuştu. Bunun için de Brezilyalı oyuncuyu göndermek isteyen başkan Aziz Yıldırım ve yönetimi, yerine Legia Varşova’da oynayan Choto’yu transfer etmek istiyor.

        ŞİMDİLİK HERHANGİ BİR SORUN YOK

        Polonyalı yöneticiler ile Choto’nun transferi için görüşen Aykut Kocaman’ın herhangi bir sorun yaşamadığı öğrenildi. İstanbul’da olması beklenen Kocaman, yaptığı görüşmelerle ilgili olarak yönetime geniş kapsamlı bir rapor verecek. Yönetimden de onay çıkması halinde Zimbabweli oyuncu için hafta sonunda yeniden Polonya’ya gidilecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ