Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kaptan veda ediyor! - Futbol Haberleri

        HTSPOR

        G.Saray Kaptanı Arda, kendi göbeğini kendi kesti...

        Sarı-Kırmızılı kulüpte Arda Turan’ın transferine yönelik giderek yoğunlaşan söylentiler, yönetimi de genç yıldızı da bunalttı. Ay-Yıldızlı takımla yapılan Amerika kampının sonrasında bir hafta tatile çıkacağını açıklayan Arda, Türkiye’ye döner dönmez ilk iş olarak geleceğiyle ilgili konuşmak üzere başkan Adnan Polat’la masaya oturacak. Ancak oyuncunun gitmeye çok yakın bir ruh halinde olduğu ve başkanla yapacağı görüşmede de gitmek istediğini söyleyeceği ifade edildi.

        Polat’ın medyaya yaptığı, “Burası esir kampı değil. Gitmek isteyen gider” açıklamasıyla da tetiklendiği ifade edilen bu konunun artık sonuna gelindiği vurgulayan bazı yöneticiler, bu yüzden Arda’nın İngiliz kulüpleriyle olan görüşmelerini hızlandıracağını düşünüyor. Arda’nın Galatasaray’da kalmamak adına mazeretleri olduğu belirtilirken, bunların en önünde taraftarla olan kavgasının yanı sıra Avrupa’da oynama hayalinin geldiği belirtiliyor.

        Futbolcu özellikle de kendisine talip olan 4 ünlü İngiliz kulübü Liverpool, Arsenal, Tottenham ve M.City’yi görmezden gelmek istemiyor. Sinem Kobal’la birlikte tatil yaptığı ABD’de vereceği kararın da Polat’la konuşmasında ve gidip gitmeme aşamasında etkili olacağı ifade ediliyor.

        AMERİKA RÜYASI!

        Sezonu hüsranla kapatan G.Saray’da Arda Turan’ın performansı da beğenilmedi. Ancak kaptanın Amerika’daki özel maçlarda milli takım formasıyla sergilediği futbol parmak ısırttı. Bu da, “Arda’nın G.Saray’da kafası rahat değil” yorumlarına sebep oldu.

        İŞTE 3 SİNYAL

        1- Bulut pazarlıkta

        Arda’nın İngiliz kulüpleri Liverpool, Tottenham ve Ansenal ile olan pazarlıklarını menajeri Ahmet Builut bizzat sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Ahmet Bulut’un İngiltere’de ortaya çıkması da bunu açık ve net olarak ortaya koymuş, Bulut da sonrasında bazı kulüplerle görüştüğü

        itirafında bulunmuştu.

        2- Neeskens ‘Gidebilir’ dedi

        Sezonla ilgili son değerlendirmeyi en son yardımcı antrenör Johan Neeskens yapmıştı. Neeskens, geçen hafta çıktığı Galatasaray televizyonunda yaptığı, “Biz Rijkaard’la kesin olarak bir yıl daha burdayız ama Arda’yı bilemiyorum. O gidebilir” demişti.

        3- Tottenham’dan al haberi

        Futbolcuyu isteyen kulüplerin en başında gelen Tottenham, bu uğurda Galatasaray’ıa Dos Santos’u ve yanında da 5 milyon Euro önerdi. Kulüp yetkilileri, medyaya düşen açıklamalarında da Sarı-Kırmızılı kulübe 10 gün süre tanıdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ