Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Diyarbakır Spor Diyar'da yol ayrılımı! - Futbol Haberleri

        Yeşil-kırmızılı futbolcular Hakan Güler ile İbrahim Ulüm yaptıkları açıklamada, Turkcell Süper Lig'de fazla şans bulamadıklarını, forma giyen futbolcuların çekip gittiklerini belirterek, "Biz Diyarbakırspor'da emeğimizin karşılığını alamadık.Ama birşeyler yapabilmek için çok çalıştık. Bir türlü forma giyemedik. Bunun nereden kaynaklandığınıda çözemedik. Bizler profesyonel futbolcularız. Birçok kulüpten teklifr almaktayız. Şimdilik bunları beklemeye aldık. Biz Diyarbakırspor'un sorunlarının çözümlenmesini bekliyoruz. Takımımızın eski günlerine dönmesini cani gönülden istiyoruz" dediler.

        Bu iki futbolcuya İzmir takımlarından transfer teklifleri geldiği öğrenildi. Öte yandan Barış Ataş ile Abdullah Çetin'in kendilerine gelen teklifleri değerlendirdikleri, büyük ihtimalle gelecek sezon başka takımların formalarını giyecekleri öğrenildi.

        Diyarbakırspor'un genç kaptanı Barış Ataş, kendisini Diyarbakırspor'da bulduğunu ve bu kulüpte yetiştiğini belirterek, "Ben de ekmeğimin peşindeyim, geleceğimi düşünüyorum. Haliyle bir çok kulüpten teklif alıyorum. Sabrediyorum ve bekliyorum. Görüşmek için karşımda yönetici bulamıyorum. Diyarbakırspor'u çok seviyorum. Kesinlikle ligden düşmesini istetemezdim. Ama yaşanan olumsuzluklar kulübümüzu bu hale soktu. Alacağım var onu tahsil edip gitmek istiyorum" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ