Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Besim Durmuş İskenderun'da! - Futbol Haberleri

        İskenderun Demirçelikspor Başkanı Cengiz Gül, sözleşme imza töreninde yaptığı açıklamada, teknik direktörlük için 4-5 kişi ile görüşmeler yaptıktan sonra Besim Durmuş'ta karar kıldıklarını söyledi. Gül, Durmuş'un son 10 yıldır milli takımların değişik kategorilerinde, Eyüpspor, Samsunspor, Kartalspor ve Ünyespor'da görev aldığını, ayrıca son olarak Kasımpaşaspor'u Turkcell Süper Lig'e çıkardığını anımsattı.

        Gül, bir yılık sözleşme imzaladıkları Durmuş'un, İskenderun Demirçelikspor'da da başarılı olacağına inandığını söyledi.

        Durmuş da arzu ettiği bir kulübe gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyledi. İskenderun Demirçelikspor'un yıllardır süren hedefinin içinde olup, o hedefe ulaşmasının coşkusunu paylaşmak istediğini belirten Durmuş, şöyle konuştu:

        ''Beklentilere cevap verecek, keyif veren bir takım yaratmak istiyoruz. Bizler takımdan beklentilere cevap vermek için var gücümüzle çalışacağız. Geçmiş dönemlerde istikrarlı bir şekilde hedefe yaklaşıp, kırılma noktalarıyla talihsizlik yaşayıp, geri dönmek zorunda kalan takımı son hedefine ulaştırmak için elimizden gelenin en iyisin yapacağız. İskenderun Demirçelikspor'un hedefi Bank Asya 1. Lig'dir. Yönetimiyle, teknik kadro, futbolcu ve taraftarıyla el ele vererek mutlu sona ulaşacağız.''

        Durmuş, transfer çalışmalarına yönetimle görüştükten sonra başlayacaklarını ve yapacakları nokta transferlerle kadrolarını güçlendireceklerini sözlerine ekledi.

        Bu arada, Durmuş'un yardımcılıklarını Sadettin Demirtaş, Bünyamin Kubat ve Mehmet Bayraktar'ın yapacağı belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ