Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Fırtına 'kuvvet'lendi! - Trabzonspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürüyor.

        Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana A2 takımında bulunan kaleci Bora, dışında tüm oyuncular katıldı.

        Trabzonspor, akşam yapacağı antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

        YENER, İDMANDA

        Bordo-mavili takımın sabah yapılan antrenmanına, asbaşkanlık görevini de yürüten genel sekreter Hasan Yener katıldı.

        Antrenmanda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yener, geçen hafta Manisaspor maçında beklemedikleri bir yenilgi aldıklarını belirterek, ''Maça iyi başlamıştık. Bulduğumuz pozisyonları gole çevirebilseydik Sivasspor maçına benzer bir maç çıkarabildik'' dedi.

        Artık bu sonuca takılmayacaklarını anlatan Yener, şöyle konuştu:

        ''Bu maçtan gerekli dersler çıkarılacaktır. Amacımız, Kayserispor maçında 3 puan olacak. Güçlü bir takım, iyi, genç bir ekibe karşı mücadele vereceğiz. Ama biz, bana göre Türkiye'nin hem teknik kadro hem futbolcu kadrosu olarak en iyi ekibiyiz. Bu maçta umuyorum 3 puan Trabzonspor'un olacak. Zaman zaman ligde sürpriz sonuçlar olacaktır. Önemli olan istikrarı yakalamamız. Şu andaki sıkıntımız bu.''

        Yener, iç transferleri ilk yarı sonuna kadar halletmeyi düşündüklerini, genel kurula kadar sözleşme imzalamak istemediğini açıklayan Selçuk İnan'ı da ikna etmeye çalışacaklarını kaydetti.

        Aralık ayındaki genel kurulda devam edip etmeyecekleri yönündeki kararı ise başkan Sadri Şener'in vereceğini belirten Yener, Makukula'nın transfer sürecini irdelemeninin doğru olmayacağını ve bu konudaki haberlerin magazinsel olduğunu savundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ