Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Gerekirse Messi'yi tekmeleriz! - Futbol Haberleri

        İspanya Birinci Futbol Ligi'nde hafta sonunda Barcelona ile deplasmanda karşılaşacak Real Mallorca'nın savunma oyuncularından Kevin Garcia, Barcelonalı Messi'yi durdurmak için gerekirse tekme atabileceklerini söyledi.

        Arjantinli Messi, Atletico Madrid maçında Tomas Ujfalusi'nin tekmesiyle sakatlanmış, sakatlığın ardından hakemlere Messi ve Real Madrid'in Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo gibi oyuncuların korunması çağrısında bulunulmuştu.

        21 yaşındaki Kevin Garcia, basın toplantısında, ''Temasın futbolun parçası olduğunu ve kimseye özel muamele gösterilmemesi gerektiğini'' ifade etti.

        Barcelona maçında Messi'yi marke edeceği sanılan Garcia, ''Gerekirse Messi'ye tekme atabiliriz, ancak sertliğe gerek yok. Futbol temas oyunudur ve futbolda birilerine tekme atabilirsiniz. Hepimiz futbolcuyuz. Medyada kendilerine geniş yer verildiği için sadece Messi ve Cristiano Ronaldo futbolcu değil'' dedi.

        Messi'yi durdurmak için her şeyi yapacağını söyleyen Garcia, ''Messi dünyanın en iyi oyuncusu, ancak onu durdurmanın yolunu bulmamız gerekiyor. Ona boş alan bırakmamalıyız. Maç boyunca dikkatli olmalıyım ve ona bir metre bile boşluk bırakmamalıyım'' diye konuştu.

        LAUDRUP, BARÇA'YA KARŞI

        Barcelona ile Real Mallorca arasında pazar günü oynanacak maç, Mallorca'nın Danimarkalı teknik direktörü Michael Laudrup için de ayrı bir anlam taşıyor.

        Yıllar sonra teknik adam olarak Nou Camp Stadı'na dönecek olan Laudrup, 1990'lı yılların başında, şu anki Barcelona Teknik Direktörü Pep Guardiola ile birlikte Barcelona forması giyiyordu.

        1989-1994 yıllarında Barcelona forması giyen Laudrup, 1994'te Barça'nın en büyük rakibi Real Madrid'e transfer olmuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ