Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Denizlispor Denizli'ye bağış desteği! - Futbol Haberleri

        Vali Erkmen, yaptığı yazılı açıklamada, valilik tarafından 2010-2011 sezonunun başlamasıyla birlikte yeniden başlatılan ''Denizlispor'a Destek Kampanyası'' kapsamında 1 Şubat 2011 tarihi itibariyle 111 bin 51 lira bağış toplandığını ve toplanan bu miktarın kulübün banka hesabına aktarıldığını kaydetti.

        Kampanyanın halen devam ettiğini ve Denizlili sporseverlerin desteklerinin beklenildiğini belirten Erkmen, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

        ''Birlik, beraberlik içinde şampiyon olacağına inandığımız takımımız, ancak maddi ve manevi destek ile stadı doldurarak centilmence takımı destekleyecek seyirci ile başarıya ulaşabilir. Bu nedenle şu anda herkesi Denizli'nin spordaki temsil yüzü olan ve her alanda, her sektörde başarılı olmanın gururunu yaşayan Denizli'nin, sporda da en üstte yer alması için Denizlispor'un yanında olmaya davet ediyorum. Gerek stadyuma gelerek destek olan, gerekse maddi katkıda bulunan tüm kişi ve kurumlara teşekkür ediyor, desteklerin devam edeceği inancıyla Denizlispor'umuza başarılar diliyorum.''

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ