Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Halil imza törenini unutamıyor! - Trabzonspor Haberleri

        Halil Altıntop, Trabzonspor Dergisi'nde TrabzonCell soru-cevap köşesinde taraftarların SMS yoluyla gönderdiği soruları yanıtladı.

        Trabzonspor ile sözleşme imzaladıktan sonra doğru karar verdiğini düşündüğünü belirten Halil, ''Özellikle imza törenimde bana gösterilen ilgi hayli özeldi. Coşkulu bir karşılamaydı bizimkisi. Burada olduğum için mutluyum'' dedi.

        Bordo-mavili kulübü, büyük bir camia olduğu için tercih ettiğini vurgulayan Halil, ''Hedeflerime burada ulaşabileceğimi düşündüm'' diye konuştu.

        Halil, takımın bu yılki hedefiyle ilgili soruyu, şöyle yanıtladı:

        ''Geldiğimde de söylemiştim, böyle geçmişi büyük olan bir camia her sene iddialı olmalı ve şampiyonluğa oynamalı. Bu sene de öyle olacak. Avrupa'da ise Benfica'ya şanssız bir şekilde elendik. Ancak UEFA Avrupa Ligi'nde turu atlayacağımızdan eminim. İstediğimiz performansı ortaya koyabilirsek bunu rahatlıkla başarabiliriz.''

        Halil, Trabzon hakkında, ''Denizi tek başına yeterli. Şu ana kadar olumsuz bir yanını görmedim'' dedi.

        Takım kadrosu hakkındaki soruya Halil, ''Şu an bu değerlendirmeyi yapmak için erken. Geçen sezon ki performansı yakalamak kolay olmayacak, ancak o kalite bizde var. Burada bulunan bütün futbolcuların kendilerine göre yetenekleri belirli seviyelerde zaten'' yanıtını verdi.

        Halil, kardeşi Hamit ile her zaman beraber oynamak istediğini ifade etti.

        Bordo-mavili oyuncu, kendine ait bir gol sevinci olmadığını vurgulayarak, ''İlk golümü Borussia Mönchengladbach'a atmıştım. İnsanın hayalidir o seviyelere gelip başarılı olmak. Kelimelerle anlatılacak bir şey değil. Bir anlamda hedefinize ulaşmanızın birinci basamağı gibi' diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ