Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Arda'yla takım arkadaşı olabilir! - Fenerbahçe Haberleri

        İspanya'nın yüksek tirajlı spor gazetesi Diario AS, "Atletico Madrid, Porto'dan Kolombiyalı golcü Falcao'yu almak istiyor. Transfer pazarlığı belli bir aşamaya geldi; ancak Fenerbahçe'nin Senegalli golcüsü Ninang da kırmzı beyazlıların alternatiflerinden bir tanesi" ifadeleriyle verdiği haberinde gelişmeleri duyuruyor.

        31 yaşındaki Niang'ın bir kaç takımda oynadıktan sonra kariyerinin zirve noktasını Fransa'nın O.Marsilya takımında geçirdiğine dikkat çekilen haberde, tecrübeli golcünün sarı lacivertli takımda geride kalan dönemde 29 maçta 15 gol attığı kaydediliyor; aynı zamanda 2009-2010 sezonunda Fransa'da gol kralı olduğu hatırlatılıyor.

        AS, "Niang İstanbul'da mutsuz, ayrılmak istediğini İstanbul Kulübü yöneticilerine bildirdi" iddasında bulunuyor. Bunun nedeni olarak ise şike operasyonunun Fenerbahçe'ye sıçraması ve takımın küme düşürülme ihtimalini gösteriyor. Ayrıca, Fenerbahçe'de pek çok futbolcunun bu nedenle takımdan ayrılmak istediği öne sürülüyor.

        Haberin sonunda ise Altelico Madrid ve Porto'nun gelecek hafta Falcao'nun transferi konusunda pozitif bir görüşme yapabileceklerine vurgu yapılarak, "Falcao, Atletico'nun aradığı golcü" yorumu yapılıyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ