Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Mersin İdman Yurdu Mersin G.Saray'a tepkili! - Futbol Haberleri

        Süper Toto Süper Lig'in yeni takımlarından Mersin İdmanyurdu'nun Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, Abdul Kader Keita'nın transferi konusunda eski kulübü Galatarasay'ın da devreye girdiği yönündeki duyumlarla ilgili, ''Bir oyuncu ile bir kulüp ilgilenirken, başka bir kulübün devreye girmesi pek şık olmaz'' dedi.

        Bu görüşmeler sürerken, basında Keita ile eski takımı Galatasaray'ın da ilgilendiği yönünde haberler çıktığını ifade eden Kahramanlı, ''Ne derece doğru bilmiyoruz. Ama bir oyuncu ile bir kulüp ilgilenirken, bir başka kulübün devreye girmesi pek şık olmaz. Keita ile ilgili görüşmelerimiz sürüyor. Transferle ilgili çalışma büyük olasılıkla pazartesi günü netlik kazanacak'' diye konuştu.

        HEDEFİMİZ MERSİN'E KUPAYLA DÖNMEK

        Kahramanlı, Mersin İdmanyurdu'nun da katıldığı TRT Ankara Futbol Turnuvası'nda Gençlerbirliği'ni 3-1 yenip, Sivasspor ile 2-2 berabere kalarak finalde Ankaragücü ile mücadele etmeye hak kazandığını söyledi.

        Takım olarak tam istedikleri gibi olmasa da iyi olduklarını belirten Kahramanlı, ''Moritz'in sakat olduğu, Zurita'nın da milli takımda olduğu için forma giymediği turnuvada yaptığımız iki maçta da etkili bir mücadele ortaya koyduk. İlerleyen süreçte çok daha iyi olacağımıza ve Mersin İdmanyurdu'nun Spor Toto Süper Lig'de adından sıkça söz ettireceğine inanıyoruz. Hedefimiz turnuvada yarın Ankaragücü'nü de geçerek Mersin'e kupayla dönmek'' ifedisini kullandı.

        Kahramanlı, ayrıca, transferle ilgili çalışmaların sürdüğünü ve iki yabancı oyuncuyu denediklerini kaydetti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ