Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Adana Demir'in Bolu kampı sürüyor! - Futbol Haberleri

        Adana Demirspor Kulübünden yapılan yazılı açıklamaya göre, mavi-lacivertli takım 3. etap kamp çalışmalarını 5 Ağustos'tan bu yana Bolu'da sürdürüyor.

        Adana Demirsporlu stoper Burak Keskin, taraftarlarına bu sezon mükemmel maçlar izleteceklerini ifade etti.

        Keskin, kampta her gün, taraftara layık olup, yıllardır süren beklentilerine vermenin hesaplarını yaptıklarını belirterek, şunları kaydetti:

        ''Taraftarlarımızın her türlü ortamda yaptığı olağanüstü tezahürata layık olacağız. Mavi-lacivertli renklere gönül bağlayan taraftarlarımızın içi rahat olsun. Çünkü onların verdiği desteğe bu sezon layık olacağız. Bizi zevkle izleyecekler.''

        Kamp sürecinde başarıyı yakalama yolunda önce arkadaşlık, birlik ve beraberlik ortamını çok ciddi şekilde sağladıklarını belirten Burak, ''Kampta teknik heyetimizin talimatlarına bire bir uyuyoruz. Çalışmalarımız yorucu olduğu kadar zevkli geçiyor. Antrenmanlarımızın sonrasında takım arkadaşlarımızla yaptığımız sohbetlerde, Adana Demirspor'u hak ettiği noktaya getirebilmenin mücadelesini konuşuyoruz. Bu hedefe ulaşmamız için de çok çalışmamız, yakaladığımız birlik ve beraberlik ortamını hiç bozmamamız, gerektiği noktasında birleşiyoruz'' ifadesini kullandı.

        Öte yandan, mavi-lacivertli takımın Bolu kampındaki dördüncü hazırlık maçını yarın 3. Lig ekiplerinden Hatayspor ile yapacağı bildirildi.

        Mavi-lacivertli takımın kampının 18 Ağustos Perşembe günü sona ereceği kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ