Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Yuvadan uçuyor! - Beşiktaş Haberleri

        Hürriyet gazetesinin haberine göre; BEBE’nin sakatlığı sonrası forvet arayışına başlayan Beşiktaş’ta bir kötü haber de Almeida’dan geldi.

        İki İspanyol ve bir Rus kulübünden teklif aldığı öğrenilen Portekizli golcünün menajeri Mendes’in futbolcusuna, “Hazır ol. Her an gidebilirsin” dediği ortaya çıktı. Menajeri Mendes’in kendisine, “Beşiktaş’tan aldığın paranın iki katı teklif var. Yönetimle konuşacağım” dediğini kaydeden Almeida, kesin durumunun birkaç gün içinde belli olacağını ifade etti. Tecrübeli oyuncu, “Beşiktaş’a geldiğim zamandan beri bir gün sonra gidecekmiş gibiyim. Bu durum hoşuma gitmiyor ama biz ailece İstanbul’u çok seviyoruz. Beşiktaş’tan da ayrılmak istemiyoruz” dedi.

        Başkan Yıldırım Demirören ve yöneticilerden Cengiz Zülfikaroğlu ile bu konuyu görüşeceğini de sözlerine ekleyen Almeida, şöyle devam etti:

        “Rusya’da şartlar iyi olursa benim gibi Beşiktaş da para kazanacaksa, transfere sıcak bakarım. Aksi takdirde Beşiktaş’tan ayrılmam. Çünkü, burada taraftarla ve camia ile kaynaştım. Huzurluyum ve mutluyum.

        Şartlar önemli

        1 veya 2 milyon Euro’luk fark için siyah beyazlı formayı sırtımdan çıkarmam. Ancak, menajerim bana ‘Hazır ol, gidiyoruz’ dedi. Yönetimle, son bir kez daha görüşecekler” diye konuştu. Siyah beyazlı yöneticiler ise Mendez’den henüz kendilerine resmi bir teklif gelmediğini ifade ederken, “Bizler de kulübün ve Almeida’nın menfaatini düşünürüz. İstediğimiz para verilmediği takdirde gitmesi söz konusu bile olamaz” dediler.

        Arda daha fazla ederdi

        Beşiktaş'ın genç yöneticisi Necip Sever, alt yapı anlamında Türkiye’nin en başarılı takımı olduklarını belirtti. Atınç ve Muhammed’in şimdiden 4 milyon Euro ettiğini kaydeden Sever, “Arda’nın ben 12 milyon Euro’ya gitmesine anlam veremedim” dedi.

        600 BİN EUROLUK TEKLİF BOBO'YU KIZDIRDI

        Beşiktaş'tan yıllık garanti 2.5 milyon Euro ve maç başına 20 bin Euro isteyen Bobo, kendisine talip olan Wolfsburg’un teklifini reddetti. Alman kulübünün yıllık 600 bin Euro önermesi Bobo’yu kızdırdı. Beşiktaş’ın yıllık 2 milyon Euro’luk teklifini beğenmeyen ve sözleşmesi bittiği için siyah beyazlılarla yolları ayrılan Bobo, kendisine Avrupa’da takım bulamayınca Türkiye’den gelecek diğer teklifleri beklemeye başladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ