Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Çizme’de zirve! - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Fenerbahçe’de yabancı transferi için dün önemli bir zirve gerçekleşti...

        Asbaşkan Ali Koç, yöneticiler Ali Yıldırım, Yasemin Merçil ve kulüp müdürü Serkan Acar Palermo maçı için dün İtalya’ya gitti. Yöneticiler Aykut Kocaman ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptı.

        Zirvedeki en önemli konu da yabancı transferiydi. Kocaman öncelikli olarak Joseph Yobo’nun bir an önce yeniden takıma katılmasını istediğini belirtti. Gündeme gelen diğer bir konu da forvet transferiydi.

        Aykut Kocaman, Güiza ve Emenike’nin gitmesi nedeniyle kesinlikle iyi bir forvetin alınmasını istediğini yöneticilere tekrar iletti. Bu konuda üzerine durulan oyuncu ise Lille’de forma giyen Fransa doğumlu Senegalli Moussa Sow.

        NİANG VE DİA DEVREDE

        Sow daha önceden menajeri aracılığıyla yaptığı açıklamada Türkiye’ye gelmeye sıcak bakmadığını açıklamıştı. Ancak Niang ve Dia, vatandaşları Sow ile bire bir görüşmeler yaparak, “Fenerbahçe’ye mutlaka gelmelisin. Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız. Ayrıca burada çok rahat edersin” diyerek baskı kurdukları ve bunun sonucunda da Sow’un Türkiye’ye gelme konusunu düşünmeye başladığı belirtildi.

        Bonservis bedeli yüksek olması halinde Sow kiralık olarak transfer edilmeye çalışacak. Zirvede forvet transferi için B planı da hazır. Buna göre Sow işi olumsuz sonuçlanırsa Aykut Kocaman’ın da isteğiyle Lyon’da forma giyen Bafetimbi Gomis için girişimlere başlanacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ