Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fotoğraflı savunma! - Beşiktaş Haberleri

        Beşiktaş yönetimi, sözleşmesini tek taraflı fesh eden ve alacaklarını tahsil etmek amacıyla CAS’a başvuran İtalyan oyuncu için yapacağı savunmada Ferrari’nin profesyonelce yaşamadığını vurgulayacak. Sürekli sakatlandığı belirtilecek, gece hayatında çekilen fotoğrafları da kanıt olarak kullanılacak.

        Beşiktaş Kulübü, Matteo Ferrari’nin sözleşmesini tek taraflı olarak fesh ettiğini, İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’na bildirirken, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle önce FIFA daha sonra da CAS’a giden İtalyan oyuncu için karşı atağa geçiyor.

        Siyah-Beyazlılar, Ferrari’nin hem antrenmanlara katılmadığını gösteren noter belgelerini hem de özel yaşantısına dikkat etmediği için gece hayatında çekilen görüntülerini CAS’a yapacağı savunmada kullanacak. Ferrari’nin şikayetine bu şekilde karşılık vermeye hazırlanan yönetim ayrıca oyuncunun kendisine iyi bakmadığını ve sık sık sakatlanarak takımını yalnız bıraktığını da kapsamlı bir şekilde CAS’taki savunmasında kullanarak davadan en az hasarla çıkmayı hedefliyor.

        DEL BOSQUE FACİASI AKILLARDA

        CAS’a yapılacak bu savunmaya karşın kararın Ferrari’den yana çıkacak olması görüşü ağır basarken, bu durum yönetimin canını sıkıyor. Öyle ki Beşiktaş’tan geçmişten kalan alacaklarının yanı sıra gelecek 2 yılda alacağı 5 milyon Euro ile yüklü bir tazminat koparması gündemde olan İtalyan oyuncunun bu durumu, geçmişte yaşanan Vicente Del Bosque faciasını akıllara getiriyor. Siyah-Beyazlılar, sözleşmesini fesh ettiği İspanyol teknik adam için tam 8.5 milyon Dolar ödemeye mahkum edilmişti.

        FERRARİ İNTER'E YAKIN

        Beşiktaş’la sözleşmesini tek taraflı fesh eden Matteo Ferrari, İtalyanlar’ın ünlü kulübü Inter yolunda.

        Çizme basını, başarılı defans oyuncusunu Mavi-Siyahlılar’a gidebileceğini belirtirken, Gasperi’nin de Ferrari’yi çok istediğini ve ucuza mal edebilecek bu transferin yakın zamanda netliğe kavuşacağını yazdı.

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ